2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017450 بازدید | 682515 پست
چی بخوریم؟! چه کارهایی کنیم که بشه

خودت اگه ذخیرت خوبه حتما پودر اینوفولیک بگیر بخور + کیوتن و امگا3 و ویتامین ای و یه مولتی ویتامین مثله ماکاویت یا پرگناکر کانسپشن 

به همسرتم حتما 3 ماه قرص اسپریژن + الکارنتین+ یونی زینک+ ویتامین سی و خنک نگه داشتن بیضه ها با آب سرد و یخ

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جنین شناس نگفته به چه دلیل این اتفاق افتاده؟ بله یودن دوستانی که این اتفاق براشون افتاده و دفعه دوم ...

عزیزم از اون سه تا باردار شدی؟

خدارو شکر بارداری

گاهی فقط گوش باش ...🦋🦋🦋
2803

کسانی که باردار بودن و درد پریودی و لکه بینی داشتن . علتش رو نفهمیدین ؟

من بعضی وقتا گرفتگی کمر دارم . بعضی وقتا پادرد شدید به همراه لکه بینی قهوه ای 

امروز غربالگری دادم همه چی اوکی بود 

دکتر گفت لک قهوه ای طبیعیه 

ولی درد پاهام خیلی شدیده و اذیت میشم 

شما تجربه ای ندارین ؟

ممنونم گلم. اخه برا من روز ده ، 10 بود و روز 18 انتقال دادن نمیدونم تا روز انتقال چند شده بوده. به ا ...

آها، آره من فکر می کردم دو بار مثبت شدی، نگران نباش گلم، کنترل سیکلت دست دکتره، حتما با ضخامت مناسب برات انتقال داده و بازم میده، روز انتقالم که با سونو انتقال میدن، ازش بپرس ضخامتت چنده، من روز انتقال پرسیدم که خیالم راحت شه، انشاءالله با همین انتقال صاحب فرزند یا فرزندان سالم و صالح شی گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام ممنون شما خوبید؟؟والله برای خانمای باردار نمیدونم ولی خودم که میرم خودش سونو میکنه.حالا شما ازم ...

ممنون گلم، باشه عزیزم، مرسی  

2804
کسانی که باردار بودن و درد پریودی و لکه بینی داشتن . علتش رو نفهمیدین ؟ من بعضی وقتا گرفتگی کمر دار ...

به من گفت هماتومه، لخته خون پشت ساک هست.

مرسی گلم زنگ میزنم میپرسم و یک سوال دیگه تاثیر آمپول ب ۱۲ و قرص ب ۱ تا چه مدت داخل بدن میمونه ؟ دک ...

والا اینا رو نمیدونم گلی ولی از مسئول فنی آزمایشگاه بپرسی خیلی خوب اینا رو بلده و راهنمایی میکنه

2805
2801