2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017558 بازدید | 682529 پست

دوستان من الان لک دیدم.....دکتر انصاری پور هم فردا هستن تو ابن سینا... سه شنبه نیستن چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه هم تعطیله....شنبه هم روز ششم پریودیم میشه...میخوام وارد سیکل میکرو شم...چیکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم ک انتقال جنین انجام دادین این فیلمو حتما ببینید

خانم دکتره میگه تو سه روز اول بعد انتقال تکلیف جنین مشخص میشه ک طرف باردار شده یا نه

هر کاری میکنم آبی نمیشه

https://www.aparat.com/v/EPmBs

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
2803
2804
وای عزییزم کلی مبارکت باشه . خیلی خوشحال شدم😍 انشاالله سالم و صالح بغلش بگیری . منم از این معجزه ها ...

ممنون مهربون.انشالله.

بزودی خدا دامنتو سبز کنه انشالله و همه منتظرا.همسرم ازمایش اسپرمش داااااااغون بود به دارو هم جواب نمیداد.این اخری خودمم تنبلیم شدیدترشده بود.قبل عید با انتقال اول مثبت شد ولی نموند برام و سقط شد.دعا کن اینو که خودش با پای خودش اوموده بمونه و سالم و صالح باشه برام

اره منم اصلا نمیخوام اون انجام بده خانم دکتر گفت ی کاری میکنیم خودم میام بهت انتقال میدم 

منم باید بگم بهش کاش سه روز پریودم یکیش بیوفته یکشنبه 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

دوستان من الان لک دیدم.....دکتر انصاری پور هم فردا هستن تو ابن سینا... سه شنبه نیستن چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه هم تعطیله....شنبه هم روز ششم پریودیم میشه...میخوام وارد سیکل میکرو شم...چیکار کنم بنظرتون

2805
بچه ها سلام من ۷تا تخمک داشتم ولی هیچ جنینی برام تشکیل نشدخیلی ناراحتم کسی مثل من بوده

متاسفم عزیزم .میدونم خیلی سخته .منم یه بار برام جنین تشکیل نشد.مشکل ما مورفولوژی اسپرم بود .مشکل شما چیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متاسفم عزیزم .میدونم خیلی سخته .منم یه بار برام جنین تشکیل نشد.مشکل ما مورفولوژی اسپرم بود .مشکل شما ...

منم شوهرم موفولوژی ۲درصد دارهحالا فردا باید برم دقیق بپرسمشما مشکلت فقط موفولوژی بوده؟

و اینکه چنتا تخمک داشتی؟!

2801