2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
سلام عزیزم منم با دی اف ای بالا باردارشدم،ایشالله بحق فاطمه زهرا به زودی مامان بشی، میشه بپرسم سقطات ...

سلام گلم

اولی هفت هفته و پوچ

دومی ۱۳ هفته 

سومی شش هفته

خداروشکر  عزیزمdfi همسرتون چند بود. خدایی نکرده سابقه سقط که نداشتین؟؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
كيوتن براي انتقال هم عاليه كلا" مكملي هست كه هميشه و در هر سني مصرفش خوبه چون ضد پيري و فرسايش سلول ...

عزیزم کیوتن و ال آرژنین که باعث تقویت ایمنی بدن میشن، برای کسایی که خودایمنی بالا دارن مشکل ساز نمیشه؟

من باید ivig بزنم که خودایمنیم پایین بیاد از اون طرف این دوتا ایمنی رو بالا میبرن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر خودتون بخواید و مصر باشید و تعداد جنین هاتون خوب باشن انجام میدن اما در مورد dfiچندان مورد استفا ...

مرسی عزیزم

Dfi باعث بیماری بچه نمیشه ؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام گلم اولی هفت هفته و پوچ دومی ۱۳ هفته  سومی شش هفته خداروشکر  عزیزمdfi همسرتون چند ...

منم اولین انتقالم مثبت شدوتادهشت هفته وسه روز بیشتر نموند با اینکه قلبشم تشکیل شده بود سقط فراموش شده بودیعنی بعدازسه هفته که واسه غربالگری رفتم فهمیدم رشدش متوقف شده،،دومین بارم که منفی شدم

واین سومین بارم بود که مثبت شدم،،ولی بعداز منفی شدن سری دوم ازمایش ایمنی وانعقادی رو دادم البته نه کامل که دکتر گفت دوتاازسی دی مارکرام بالا بود که الان پردنیزولون میخورم خداکنه فقط مشکل همین باشه

اول که ای وی اف کردیم دکتر ازمایش دی اف ای نخاست تا بعدازسقط خواست که ۵۸ بود بعدش دوماه مصرف دارو یه کم کم شد ولی دوباره رفت بالا یعنی اخرین ازمایشش۷۸ بود ،،که اصلا خوردن دارو هیچ فایده ای نداشت اخه من جنین داشتم دیگه حوصله وتوان ازنوشروع کردن رو نداشتم

بااینکه دکترم گفت اینارو همینجوربذاربمونه دوباره پانچرشو جنیناتو اضافه کن ولی من با مسیولیت خودم گفتم انتقال بدین دیگه پناه برخدا 

که خداروشکرمثبت شدم دومرحله ای انتقال دادن دوتا که یکیش گرفت ودوقلو شدن الانم هشت هفتمه دیگه توکل برخدا، ایشالله دامن همه منتظرا سبز بشه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزييييز دلمي، اين چندوقت دونه دونه پياما رو ميخوندم بلكه پيام داده باشي، همش دعا ميكردم اتفاقي نيفتا ...

عزیز دلم فدات شم من ممنونم از محبتت. الهی که صحیح و سلامت بغلش کنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکترت نگفته چرا تخمدانهات بزرگ شده وقتی هایپر نیست؟

چون زیادی تحریک.میشن تخمدان ها بزرگ شده بودن ولی اب نیاورده بود که هایپربشم گفته بود ده روزه برمیگرده الانم درد دارم انتقالم موند برا یه ماه دیگه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم اولین انتقالم مثبت شدوتادهشت هفته وسه روز بیشتر نموند با اینکه قلبشم تشکیل شده بود سقط فراموش شد ...

الهی😍 خداحفظشون کنه. انشاالله بارداری سالم و سلامت و راحتی داشته باشین.

من فکر میکردم واسه میکرو اسپرم سالم رو جدا میکنن.. یعنی ممکنه چون دفعه اول dfi نداشتین، اسپرم معیوب رو میکرو کرده باشن؟

شاید هم اسپرم سالم بوده و دلیل سقط شما همون cdمارکرا بوده!!!!

منم بعد از آی یو آی که مثبت شد وسقط شد، تازه دکتر بهم گفت dfi بگیرید. اول ۳۲ بود. با رعایت رژیم و دارو شد ۲۴.

الان پیگیر اینم که قبل انتقال حتما با یه دکتر متخصص آزمایشات سقط مکرر و ایمنی ها رو بدم بعد انتقال بدم. 

ولی خیلی برات خوشحال شدم. انشاالله دوتا فرشته سالم و صالح بیان بغلت ❤

سلام  من روز ۷ انتقالم بعد زدن امپول پروژسترون بدنم خارش میگیره طبیعیه

من بعد پانکچرم میزدم روز اولش هیچی نمیفهمیدم ولی روز بعد درد خیلی شدید و خارش داشتم

من بعد پانکچرم میزدم روز اولش هیچی نمیفهمیدم ولی روز بعد درد خیلی شدید و خارش داشتم

وای منم همینجورم جاش ورم کرده کل بدنمم میخواره اینجام خوندم بعد انتقال حموم نرفتن بهتره اصلا ی وضیه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نیلو جون ببخشید یه سوال دارم من چون مشکل شما رو دارم این سوال رو می پرسم، شما نواحی شکم و زیر شکمت ...

بله عزیزم 

زیر شکمم رو رو غن سیاهدانه دائم ماساژ میدم پیاده روی لوبیا سبز کلی مکمل...ولی نتیجه نگرفتم

اما انشالله اینسری درست میشه خیلی امیدوارم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی😍 خداحفظشون کنه. انشاالله بارداری سالم و سلامت و راحتی داشته باشین. من فکر میکردم واسه میکرو ا ...

سلامت باشی عزیزم ایشالله قسمتت بشه،،من ای وی اف کردم نه میکرو

ولی خداروشکر باز دی اف ای شما اومده پایین ازقبلشم باز خوب بوده نسبت به ماله ما

خداازدهنت بشنوه ایشالله همین سی مارکرا مشکل سقط قبلی بوده باشه

بالاخره هرچی خدا خودش میخاد ایشالله که شمام اینبارموفق بشی عزیزم ومامان دوقلوها بشی😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای منم همینجورم جاش ورم کرده کل بدنمم میخواره اینجام خوندم بعد انتقال حموم نرفتن بهتره اصلا ی وضیه

ایشالا کع جواب همه سختیامونو بگیریم فقط اینجا درد همو میفهمیم

متاسفانه من ذخیره تخمدانم اول ۰.۳ بود ، ماه گذشته شده بود ۰.۱۶ 😔😔 دکترم بهم هیچ قرصی نداد و نمیده ...

نگران نباش به ذخیره نیست واقعا، باید دید چقدر به داروهای تحریک تخمدان جواب می دی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
2810