2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
سلامت باشی عزیزم ،،من الان دوقلو باردارم وهشت هفتمه ولی استرس وفکرای بدنمیذاره خوشحال باشم،،اخه من د ...

اخخخخخخخخی خدایا عزیزم.مبارکه.انشالله سالمن و سلامت دنیا میان.این حرفارو بریز دور بابا.هرچی خدابخاد همون میشه.منم خودمو برا دوقلو اماده کرده بودم قسمت نشد😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخخخخخخخخی خدایا عزیزم.مبارکه.انشالله سالمن و سلامت دنیا میان.این حرفارو بریز دور بابا.هرچی خدابخاد ...

عزیزم بروخداروشکر کن خدا دوست داشته که ماشالله طبیعی باردارشدی،،ایشالله اینو صحیح وسالم بیاری دنیا،پشت سرش یکی دیگه اونوقت میشن دوقلو🤣🤣

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها من امروز روز دوازده انتقالمه سه روز دیگه باید برم آزمایش بدم بعد اون روز که انتقال داش ...

ان شاالله که مثبت میشی عزیزم. من یک دهم بود جواب بتام وقتی گفتم گف قطع نکن و داروهارو ادامه بده دو روز بعد دوباره آز بده. با اینکه مطمئن بودم امکان نداره یهو تو دو روز اونقد بره بالا که مثبت بشه. نمیدونم تو امار چقد احتمالش هست که آز دوم مثبت بشه. ولی حتما چیزی هس که تاکید میکنن. 

اگه خدای نکرده منفی شدی در حد دو روز بردار دارو ... و قایمکی تو اتاق بخور مثلا که متوجه نشن. هرچند ان شاالله که مثبت میشین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره انجام ندادم. داروهای پانکچر رو گرفتم ک از سیکل بعدی شروع کنم. کی دکتر بهم میگه عکس رنگی انجام بد ...

من همون اول که برای تشکیل پرونده اینا رفتم هرچی مدارک و آزمایش و عکس اینا کم داشتم برای جلسه دوم که قرار بود برم انجام دادم و بردم الان فک کنم دیره برا انجامش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من هم انجام ندادم حتي به ماماي دكترم گفتم گفت نيازي نداري گفت بسته به شرايطت عكس رنگي ميده البته دوس ...

نمیدونم شاید روش کار مراکز با هم فرق داره من که اون مرکز میرم همه ازشون میگیرن  و برای تشکیل پرونده ضروریه اگه داشته باشی لازم نیس بگیری ولی نداشته باشی حتما برات مینویسن که انجام بدی دیگه شاید جاهای دیگه اینجوری نباشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
زينبي جون من ترشح سبز داشتم ٧ روز پماد كلتوريمازول استفاده كردم دو شبه تموم شده پمادم امروز دوباره ت ...

عزیزم با دکترت مطرح کن من حس میکنم مشکلی نیست 

ولی حتما تند تند پد روزانه بذار و هر چند ساعت عوض کن

ان شاالله که مثبت میشی عزیزم. من یک دهم بود جواب بتام وقتی گفتم گف قطع نکن و داروهارو ادامه بده دو ر ...

واقعا؟! 

پس نمیشه به جواب آزمایش اطمینان کرد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

عزیززززززززززززززززززم. چه سورپرایز قشنگی   خییییلی مباااااارکه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  من 16خرداد پریودشدم 2تیر انتقال دادم 19تیر آزمایشم منفی شد و دارو هام قطع کردم ولی هن ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 

به دوره پریود خودت ربطی نداره ولی نهایتا تا دو هفته بعد از قطع داروها باید پریود بشی

کیوتن یه انتی اکسیدانته.. به خود بدنت هم کمک میکنه که سلولها میتوکندری سالم داشته باشند. یعنی نه تنه ...

من دو ورق قرمزشو دارم.اگه خاطرت باشه ۵ روز پیش تخمک هام شدن ۲۰ تا و جنینهام ۱۳ تا.

شهریور قراره برم انتقال.پس مابقی قرص کیوتن رو بخورم؟

ال کارنتین هم دارم.به اضافه ویتامین ای و دی .کدومو بخورم؟

اسپرین و اسید فولیک چی؟

😉

2810