2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043782 بازدید | 684338 پست
من ۲۱ آزمایش دادم که منفی بود . زنگ زدم هم مرکز هم مطب گفت داروها رو قطع کن تا پریود بشی. دیشبم پریو ...

ممنونم عزیزم

انشالله 

منم از خدامه برای مامانم خبر خوب ببرم

ولی این روزا داغ دیده اصلا دلم نمیخواد منم زخم رو زخمش بیارم

بیشتر فکر اونم تا خودم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم قبل انتقال روزی چند تا استرادیول میخوردی؟ بعد انتقال چند تا میخوری؟ دکترت نگفته تا کی ...

عزیزم من استرادیول رو قبل از اینکه آی وی اف رو شروع کنم از رو ۱۷ قاعدگی تا ده روز شبی دو تا خوردم بعد آی وی اف نگفت بخورم.ینی گفت چون جنینا تازه اس نمیخاد 

من همیشه روز 13 میرفتم آزمایش قشنگ مشخص میشه، دیگه وقتی روز 13 عدد مثلا یک باشه فک نمیکنم دیگه احتما ...

خب خدارو شکر که مشخص میشه

اینجوری آدم تو امید و ناامیدی باشه خیلی بده 

منم دوست دارم همون روز تکلیف مشخص شه

چون خونه ی خودمم نیستم که راحت باشم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

میگم بچه ها من  که چند روز پیش لک بینی داشتم شیاف رو روزی سه تا کردم، الان دوروزه قطع شده لکه بینیم، شیاف رو همون سه تا ادامه بدم یا مث قبل هر دوازده ساعت استفاده کنم؟ مختصر هماتوم داشتم، یادمم رفت از دکتر بپرسم

ممنونم عزیزم انشالله  منم از خدامه برای مامانم خبر خوب ببرم ولی این روزا داغ دیده اصلا دلم ن ...

انشاالله خبر خوب ببری عزیزم. فقط به مثبت شدنش فکر کن انشاالله نی نی های تپل به مامانشون چسبیدن

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
نه مشکلی ندارم خدارو شکر حتما میگیرم و استفاده میکنم . میلواید همون کیوتینه ؟ کیوتین رو اگه داری هر ...

نه میلواید نگیر. بذار برات بعد عکس میگیرم از دوتاشون میفرستم ببین. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشاالله خبر خوب ببری عزیزم. فقط به مثبت شدنش فکر کن انشاالله نی نی های تپل به مامانشون چسبیدن

مرسی گلم

انشالله شما هم هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

خب خدارو شکر که مشخص میشه اینجوری آدم تو امید و ناامیدی باشه خیلی بده  منم دوست دارم همون روز ...

انشالله که مثبتی . دل مامانتم شاد میشه . راستی مثبت بودی برای مسافرت از دکتر بپرس و مشورت بگیر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
2810