2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043782 بازدید | 684338 پست
منم ۴۳ تا تخمک داشتم که ۱۰ تا جنین شد نمیدونم عزیزم شاید سه ماه باید دارو بخوره

خوشبحالتون چطوری اینقدر تخمک دارییین حسودیم شد😑😑😑😑

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روز ده انتقالم از صبح بیدارشدم سرم خیلی دردمیکنه میتونم قرص بخورم یانه

فقط استامینوفن ساده اونم از دکترت بپرس من میخوردم بچه ها بهم گفته بودن سردرد خودش علایم خوبیه انشالله که مامان شدی

خوشبحالتون چطوری اینقدر تخمک دارییین حسودیم شد😑😑😑😑

ببخشید پلی کیستیک تاثیری تو پدچ بودن تخمک داره ؟کسی که پلی کیستیکه من شنیدم بیشتر پوچ هستن نمیدونم شایعس یا واقعا تاثیر داره  من ذخیره تخمدانم ۲۱ هستش و به شدت بالاس میترسم تخمکام پوچ باشه😥

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنونم ازت خواهر خوبم💙 دعام کن حال روحیم زودتر خوب شه

عزیزم برای روحیه ت یه مسافرت دو سه روزه برو درسته کروناست ولی رعایت کنی و بری خیلی خوبه کلی حالت میاد سرجاش 

ببخشید پلی کیستیک تاثیری تو پدچ بودن تخمک داره ؟کسی که پلی کیستیکه من شنیدم بیشتر پوچ هستن نمیدونم ش ...

عزیزه دلم من اصلا از این اطلاعی ندارم ولی خب میشه همون تنبلی تخمدان بعید میدونم تاثیری رو کیفیت تخمک داشته باشه 

عزیزه دلم من اصلا از این اطلاعی ندارم ولی خب میشه همون تنبلی تخمدان بعید میدونم تاثیری رو کیفیت تخمک ...

ممنونم عزیزم ♥️♥️

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم دوبار صدام کردی ممنونم ازت مهربونم💙 حالم گرفته از صبح دیروز. نخواستم از حال زار و خرابم به ب ...

عزیزم متاسفم انشالله خدای مهربون بایه معجزه شیرین دلت رو شاد کنه 💜💜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ان شاءالله که مادر میشی ...طعمشو میچشی به زودی زود...هنوز وقت و ساعتش نرسیده..صبور باش خدا با صبوری ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم💙

الهی آمین

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیزم برای روحیه ت یه مسافرت دو سه روزه برو درسته کروناست ولی رعایت کنی و بری خیلی خوبه کلی حالت میا ...

اتفاقا همسرم خیلی اصرار داره بخاطر شرایط روحیم که ببرتم جایی واسه تغییر روحیه. خیلی دلم براش میسوزه که هم خودشو آروم نگه میداره هم بداخلاقیای منو تحمل می کنه. خدا خودش به همه ما تو این مسیر صبر بده.

عزیزم متاسفم انشالله خدای مهربون بایه معجزه شیرین دلت رو شاد کنه 💜💜

الهی آمین. پناه بر بزرگیش...💙

به عزت و جلالش هیچ زنی در حسرت مادرشدن نباشه

متاسفم عزیزم  می دونم که به زودی خوب و سرپا میشی و با انرژی ادامه می دی تا به آرزوت برسی. ما ه ...

ممنونم ازت💙

رسیدن به قله کفش آهنی میخواد که هممون پوشیدیم. کاش خدا کمی بیشتر نگاهمون کنه. توکل بر خودش...

2810