2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043959 بازدید | 684352 پست
کجا میری والله اگه همون اول اسپرم ایگرگو تزریق کنن که خیلی خوبه من نمیدونم چرا برایه ما این کارو نکر ...

همدان مرکز امید میرم من الان یه خانمی میگفت میکرو اسپرم که بهتر از بقیه باشه رو تزریق میکنن ربطی به تعیین جنسیت نداره باز حتما میرم مرکز میپرسم ببینم چه جوره

چیکا به‌نظرت اگه دکتر تشخیص بده واریکوسل داره ، عمل کنه خوب میشه ؟ خیلیا میگن عمل بی فایدس 

ببين گلي دكتر اورولوژ بهمون گفت عمل واريكوسل مثل چاقوي دوسر لبه هستش نميشه گفت خوب ميشه نميشه گفت بدتر ميشه فقط با عمل اون گرفتگي رگ برطرف ميشه. گفت من تضميني نميكنم كه ازمايش بخواد تغيير فضايي بكنه ولي اينو تضمين ميكنم كه گرفتگي برطرف بشه. من همسرم عمل كرد مرفوش شد ٤ بعداز ٦ ماه كه بازم طبيعي باردار نشدم دوباره بعداز دوسال كه براي ميكرو رفتيم اقدام كنيم شده بود ١ درصد مرفوش. عمل تضميني نداره اصلا

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید شما که گفتی استرادیول کرمانشاه زیاد داره میتونی عزیزم برای منم بگیری آخه من بوشهرم اصلا ...

چشم عزیزم، پیگیری میکنم بهت خبر میدم

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم قبول کن

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
دکتر ب من از روز سوم قایدگی داده مرسی ک جواب دادین،ان شاالله ب سلامتی و شادی نی نی رو بدنیا بیاری

قربونت برم مهربون انشالله بهترينا برات اتفاق بيفته دوستم مرسي از دعاي قشنگت😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
ببين گلي دكتر اورولوژ بهمون گفت عمل واريكوسل مثل چاقوي دوسر لبه هستش نميشه گفت خوب ميشه نميشه گفت بد ...

مرسی از توضیحت ‌ . میگم اگه قرار باشه میکرو کنم چه کاریه عمل کنه . درسته ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزم فقط يچيز خواهرانه بهت ميگم حتما حتما همسرت تو مراكز ناباروري ازمايش بده ما ٥ سال بهمون ميگفتن ...

مرکز ناباروری میرم همون همدان مرکز ناباروری امید همدان تعریف دکترشم خیلی میکنن دکتر فریمانی نمیدونم شنیدی یانه من یه بچه دارم یه بارداری خارج رحم داشتم احتمالا درسته ازمایشش چون مشکل از منه ممنون عزیزم 

ببخشید بازم ی سوال جنیناتون چند روزه بودن برا انتقال؟ چند تا انتقال دادین؟ 

راحت باش گلم. جنينام ٣ روزه فريز بودن كه موقع انتقال بلاست كردن از سه تا دوتاش بلاست شد هردو رو انتقال دادن

خداياشكرت....❤️ 
مرسی از توضیحت ‌ . میگم اگه قرار باشه میکرو کنم چه کاریه عمل کنه . درسته ؟

خواهش ميكنم گلي. اره بنظرم بازم حتما بيشتر تحقيق كن و با يه دكتر اورولوژ مشورت كنيد ببينيد نظرش چي هستش 

خداياشكرت....❤️ 
مرکز ناباروری میرم همون همدان مرکز ناباروری امید همدان تعریف دکترشم خیلی میکنن دکتر فریمانی نمیدونم ...

خب پس خداروشكر عزيزم. خدا گل دختر نازتو برات حفظ كنه الهي

خداياشكرت....❤️ 
راحت باش گلم. جنينام ٣ روزه فريز بودن كه موقع انتقال بلاست كردن از سه تا دوتاش بلاست شد هردو رو انتق ...

الهی صد ساله بشه نی نی

منم دو تا جنین دارم سه روزه

خیلی دلم می خواست ک بلاست بشن اما دکتر گفت چون تعدادشون کمه،ریسک بزرگیه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
سلام ،،بچها میگم من ترشح داشتم یه کم بعد رنگش قهوه ای بود البته باعرض معذرت،،،یعنی باز دارم خونریزی ...

منم قطع شده بود از دیروز دوباره شروع شد و امروز بالا اوردم فشار بهم اومد شدیدتر شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الهی صد ساله بشه نی نی منم دو تا جنین دارم سه روزه خیلی دلم می خواست ک بلاست بشن اما دکتر گفت چون ...

قربونت مهربون. اي جان دلم الهي همون دوتا بشن چراغ خونت عزززيزدلم توكل كن به خدا من موقع انتقال هم حتي ذره اي اميد نداشتم كه حتي يدونش بگيره اما خدا دوتاشو بهم بخشيد. از حكمت خدا ناااميد نشو بهترينا در انتظارته😘😘😍❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
2810