2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043958 بازدید | 684352 پست
ممنون از توضیحاتت عزیزم. آره میخوام دفع بشن تا سیکل ivf رو شروع کنم ولی هیچ دردی ندارم عرق فراسیون ...

فراسیون عالیه برا کیست ، یه قاشق عسل هم بزن توش بخور

صبح ها هم ناشتا سیاهدونه عسل بخور ، کلم بروکلی بخور ، حتما رحمتو با روغن سیاهدونه چرب کن

نگران نباش ان شاءالله رفع میشه

برا خودت استراحت کن تا سیکل بعدی😙

بله منفی شدم متاسفانه😔

منم دو تا انتقال منفی داشتم آزمایش های ایمنی انعقادیو دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم این سیکل قراره دومرحله ای انتقال بدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حتما برو گلم که خیالت راحت شه

حتی ماها که قراره ivf کنیم واقعا لازمه؟ تخمک رو که از تخمدان با پانکچر درمیارن ، بعدم انتقال میدن تو رحم ، لوله های رحم چسبنده هم باشن چه تاثیری رو این فرآیند داره؟

تو مرکزا فقط میگن باید انجام بدی ، چون مشکل رو از دو طرف میخوان بسنجن که از کیه ، اما ماها که مشکل از همسره حتما باید ivf کنیم، واقعا بازم لازمه ببینیم لوله ها رحم چسبندگی داره؟!

باشه عزیزم

از خود دکترت بپرس لازمه یا نه ، بعد الان من روز نه پریودی ام خواستم انجام بدم ، مرکز راضی نشد برام انجام بده ، گفت بایداز روز اول پریودی نوبت بگیری ، دارو بخوری ، خواستم برم جای دیگه انجام بدم ، گفت 1200 مرکز میگفت 450 البته قیمت دوتاش با بیهوشیه

خلاصه من گذاشتم واسه ماه بعدکه برم مرکز 

سلام بچه ها، امروز رفتم دکتر ،سن بارداری رو میگه پنج هفته رو پنج روز، میگه بر اساس اخرین پریودت میگم ولی اگه بخاد بر اساس ای وی اف بگه میشه میشه چهار هفته، بعد فقط ساک حاملگی رو دید، گفت دو هفته دیگه بیا برا قلب، برام دوباره تیتر بتا نوشت انقد استرس گرفتم،اخه مگه پنج هفته و پنج روز کسی جنین دیده تا حالا؟!؟ تیتر بتاش برا جی بود دیگه😭

سلام بچه ها، امروز رفتم دکتر ،سن بارداری رو میگه پنج هفته رو پنج روز، میگه بر اساس اخرین پریودت میگم ...

نه بابا پنج هفته که اصلا چیزی معلوم نیست، نگران نباش ایشالله سونوی بعدیت همه چی خوبه،،چهارهفته وپنج هفته فقط ساک دیده میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ببین گلم باز و بسته بودن لوله مهم نيست  مهم هیدرو نبودن لوله هست و اینکه سالم باشه، یکی از کار ...

ببخشید اینقد سوال میکنم😆 خب مگه جنین رو تو رحم نمیکارن ، خب دیگه چکار لوله ها داریم؟ مثلا من که همسرم مورفوش صفرو یکه حتما باید ivf کنیم ، با لوله ها چکار داریم😆 الان تو دلت میگی این دختره عجب گیریه😂

بچه ها استرادیول تو مشهد کدوم داروخانه داره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

کسی مریض دکتر فروتن هست میدونه مطب جدیدش کجا قرار  بره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام خوبین من آمپول آنوکساپارین ۶۰۰۰ و ۴۰۰۰ آمپول و شیاف پروژسترون لووتیروکسین متفورمین و مقداری ویتامین های مختلف دارم که به قیمت خیلی خوب و پایین میدم هر کس خاست اعلام کنه که تقدیمش کنم😍

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

زینبی جون، چند روز بعد انتقال میشه فعالیت رو شروع کرد؟ چند روز استراحت کنیم؟

عزیزم اصلا 5 دقیقه بعد از انتقال میتونی فعالیت داشته باشی مثل قبل 

و به هیچ وجه استراحت توصیه نمیشه چون ضرر داره،حالا نمیگم برید کوهنوردی ولی حتما پیاده روی روزانه باشه 

2810