2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017839 بازدید | 682554 پست
منم تعجب کردم راستش..۵ساعت تقریباً..

۵ ساعت چیزی نیست که 

ما هم ۴ ساعت فاصله داشتیم دیگه

اگه واقعا تصمیمت رو گرفتی با اونور هماهنگ کن

شاید اینا برا جیب خودشون اینجوری میگن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قند و تیروئید و ویتامین دی و CBC، HIV،HCV و یه چند تا دیگه، سه شنبه که رفتی بهش بگو، وای دیدی چقدر ش ...

اره منم مطب شلوغ دوس ندارم حس میکنم دکتر زیاد وقت نمیذاره 

شما با همین دکتر ادامه میدین؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2803
سلام ب همگی...خوبین بچه هااا 🤗🤗🤗🤗❤❤ میگم عزیزان ی سوال کی اینجا بود هماتوم داشت؟!!؟؟؟ خونریزیش ...

سلام عزیزم منم هماتوم دارم روز اول خیلی شدیدددد خونریزی کردم امپول پروژسترونم رو دوتا باهم زدم روز بعدش شد مثله پریودی وبعدش لکه بینی تا چندروز وکلا قطع، ولی هنوز نوبتم نشده برم ببینم جذب شده بانه ۲۸ باید برم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خوبی عزیزم ببخشید ممکنه اگه درمورد سوالات من اطلاعی دارید بهم توضیح بدین؟ من سه شنبه انتقال د ...

منم دلدرد رو داشتم از روز نهم انتقالم به بعد همش حسزپریودی داشتم ، خداروشکر مثبتم شدم، نگران نباش ایشالله توهم مامان شدی 😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
۵ ساعت چیزی نیست که  ما هم ۴ ساعت فاصله داشتیم دیگه اگه واقعا تصمیمت رو گرفتی با اونور هما ...

ارع منم فک میکنم ب خاطر هزینه مالی میگن نه

بازم مرسی از راهنماییت عزیزم ❤❤🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم منم هماتوم دارم روز اول خیلی شدیدددد خونریزی کردم امپول پروژسترونم رو دوتا باهم زدم روز ب ...

ممنونم عزیز دلم..خدا خیرت بده الهی❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2804
همش حسرت میخورم کاش کورتاژ نکرده بودم سه هفته صبر کردم ۴بار سونو شدم بقایا دفع نمیشد باز میخواستم و ...

عزیزم نمیخوای هیسترو کنی؟ شاید شما هم مثل من دچار چسبندگی شدی بعد از کورتاژ

برای من چسبندگیها رو تو هیسترو باز کرد و بعدش هم استروژن داد که از بین برن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شنیدم ک هم شانس مثبت شدنو کم میکنه  هم اینکه قشنگ هوشیار باش نینیاتو تو سونو ببین تا خیالت راح ...

نه عزیزم ربطی به مثبت شدن نداره، در شانس مثبت شدن هیچ فرقی نداره که با بیهوشی باشه یا نباشه

اطلاعات غلط ندین کسانی که با بیهوشی انتقال دادن یا میخوان انتقال بدن میترسن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
جنین به طور غریزی خودش رو به دیواره رحم میرسونه...اگه جنین خوبی باشه جذب دیواره رحم میشه ....کلا تو ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ارع منم فک میکنم ب خاطر هزینه مالی میگن نه بازم مرسی از راهنماییت عزیزم ❤❤🤗🤗

❤❤❤موفق باشی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2805
عزیزم نمیخوای هیسترو کنی؟ شاید شما هم مثل من دچار چسبندگی شدی بعد از کورتاژ برای من چسبندگیها رو تو ...

یعنی شما بعد از کورتاژ دچار چسبندگی شدی؟

آخه چیزی از کورتاژت نمیگذره

حتما با دکترم صحبت میکنم

[QUOTE=199026532]تیروئید نداری؟ چون کسایی که تیروئید دارن نباید لنفوسیت تراپی انجام بدن چطور اینقد بالا رفته!!! من ن تیرویید ندارم اره منم اصلا توقع نداشتم خدا بهم رحم کرده بااای ۳۵ میگن خوبه 

یعنی شما بعد از کورتاژ دچار چسبندگی شدی؟ آخه چیزی از کورتاژت نمیگذره حتما با دکترم صحبت میکنم

کورتاژم تو اسفند بود، تو خرداد که هیسترو شدم گفت چسبندگی دارم

نمیدونم از قبل بوده یا نه ولی خیلی از دکترها میگن کورتاژ ممکنه باعث چسبندگی بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2801