2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست
ممنون عزیزم لطف کردی پاسخ دادی  اسپرمی که از تو بافت بیضه پیدا میشه چه اندازه نیشه روش حساب کر ...

ببین گلم این تفسیر شما هم غلط هست هم درست

درسته برای اینکه وقتی انسدادی نیست یعنی نتونسته مراحل تمایز رو کامل سپری کنه

غلطه چون خیلیا با همین روش مامان شدن، البته بگم تکرار بیشتری لازم هست و واقعا فرسایشی هم هست، حق داری خسته بشی عزیزم، ولی سوال اصلی که از اورولوژیست میشه پرسید اینه که با توجه به این تعداد شکست چند بار دیگه تلاش با اسپرم خودتون رو پیشنهاد میده؟ اصلا میشه به اهدایی فکر کرد یا نه؟ چون بالاخره هر بار پانکچر هم کلی وقت و هزینه و اعصاب آدم رو درگیر میکنه، هر دو هفته انتقال هم بماند اندازه چند سال میگذره

همه کسایی ک میخوان ivf انجام بدن عکس رنگی رو باید انجام بدن؟ چرا دکتر ب من چیزی درمورد عکس رنگی نگفت ...

والا تو رویان اجباری بود برای تمام مراجعه کنندگان حتی ونها که iui ساده داشتن، جزء بررسی های اولیه ضروری هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیرم همسر من آزو هستن از تو بافت بیضه چندتایی اسپرم پیداکردن آزو انسدادی حساب میشه یا غیر انسد ...

عزیزم شوهر منم آزواسپرمه از بیضش اسپرم گرفتن ولی غیرانسدادیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم ، ۳ شنبه هفته پیش ؟ عموما ۵ روز بعد میگن چندتا جنین برات فریز کردن زنگ بزن بپرس . بعد برا ...

سلامنه همین سه شنبه دیروز نه روز قبلشپس طبیعی تو پریود دوم انتقال بدن آخه ترسیدم گفتم شاید اتفاقی افتاده 

اینجا کسی هست که انتقال اولش مثبت شده باشه

سلام عزیزم منفی شد شکر خدا. ان شاالله برا شمام همین طوره. البته دکتر گف اگه خوب نشدی و علایمت بیشتر ...

خداروشکر عزیزم تنتون سالم باشه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ببخشید خانمی ی سوال منم مشکل ایمنی انعقادی دارم لنفوسیت تراپی کردم الانم ک تو سیکل انتقالم پردینیزول ...

سرم آی وی آی جی یه شیشه کوچیک ۱۰۰ میلی لیتری هست که بین ۳ تا ۶ عدد (به تجویز متخصص ایمنی) باید ۴۸ ساعت قبل از انتقال بصورت وریدی تزریق بشه.

خود ایمنی یا همون آنتی بادی بدن رو پایین میاره که بدن بتونه جنین رو بپذیره و جنین دفع نشه. چون کسی که ایمنی بدنش بالاست سلولهای بدنش جنین رو به عنوان عامل ناشناخته (مثل ویروس) میبینه و بهش حمله میکنه که از بین بره. باید سرم بزنه که این اتفاق نیفته.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خوب عزیزم کلا فضای داخل رحم جوری نیست که به راحتی هر چیزی توش بتونه آزادانه حرکت کنه..بالاترین قسمت ...

یعنی اگه جنین یه خورده از دیواره رحم فاصله بگیره نمیتونه خودشو دوباره به دیواره برسونه؟تحرک ربطی به لانه گزینی نداره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سرم آی وی آی جی یه شیشه کوچیک ۱۰۰ گرمی هست که بین ۳ تا ۶ عدد (به تجویز متخصص ایمنی) باید ۴۸ ساعت قبل ...

من عدد اپکام ۷ هستش پایین هست اره 

رفتم ۳ بار لنفوسیت تراپی ک عددم شد ۷۳ 

سرم آی وی آی جی یه شیشه کوچیک ۱۰۰ میلی لیتری هست که بین ۳ تا ۶ عدد (به تجویز متخصص ایمنی) باید ۴۸ سا ...

شما خودت مشکلت چی بود من هم cdمارکر هام مشکل دارن و زیادن و هم عدداپکام پایین هست 

آزمایش چی نوشت ؟ واسه من چیزی ننوشت فکر کنم یادش رفت بس که شلوغ بود

قند و تیروئید و ویتامین دی و CBC، HIV،HCV و یه چند تا دیگه، سه شنبه که رفتی بهش بگو، وای دیدی چقدر شلوغه،من مطب شلوغ استرس می گیرم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
کیست هموراژیک ، کیستیه که خونریزی کرده ، من یسری دراودم ، تو شکمم خونریزی کرده بود شکم درد داری؟ ا ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم. آره میخوام دفع بشن تا سیکل ivf رو شروع کنم ولی هیچ دردی ندارم

عرق فراسیون و بومادران گرفتم از دیروز دارم استفاده میکنم ولی رازیانه اینجا خوندم ک پرولاکتین رو بالا میبره بخاطر همین نگرفتم

2810