2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
اره خواهرمیدونم علتش سرم نیست،من اهدایبم میگیرم،شوهرمم یکم ضعیفه،۶تااینبارگفتن بایدبگیرم

اهدایی منظورت تخمک هست یا جنین؟

وزنت چنده؟ من ۶۰ کیلو ام ۶ تا برام نوشتن. اتقال قبلی ۴تا داشتم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهدایی منظورت تخمک هست یا جنین؟ وزنت چنده؟ من ۶۰ کیلو ام ۶ تا برام نوشتن. اتقال قبلی ۴تا داشتم

ببخشید خانمی ی سوال منم مشکل ایمنی انعقادی دارم لنفوسیت تراپی کردم الانم ک تو سیکل انتقالم پردینیزول مصرف میکنم هم تو بارداری باید سرم بزنم اصلا سرم چطوریه 

اهدایی منظورت تخمک هست یا جنین؟ وزنت چنده؟ من ۶۰ کیلو ام ۶ تا برام نوشتن. اتقال قبلی ۴تا داشتم

عزیزم سرمی که شما میگید چطوره؟؟آخه منم یه سقط داشتم افت سریع بتا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مرسی گلم.اخه مث دردای پریودیه ازبس دستمال بخودم کشیدم ک خدامیدونه میترسم لک ببینم 

نگران نباش عزيزم طبيعيه من تا ماه پيش موعد پريودم كه ميشد درد شديد پريود داشتم همش ميترسيدم مدام خودمو چك ميكردم.

خداياشكرت....❤️ 
ببخشید خانمی ی سوال منم مشکل ایمنی انعقادی دارم لنفوسیت تراپی کردم الانم ک تو سیکل انتقالم پردینیزول ...

انتقالت کیه؟چندمه سیکلت میری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انتقالت کیه؟چندمه سیکلت میری

یکشنبه دوباره وقت گرفتم با دانایی ک میشه ۱۰ سیکلم دیگه نمیدونم کی انتقال بدن ولی ب دانایی گفتم میخوام خودت انتقال بدی شاید انتقالم بمونه واسه هفته بعد یکشنبه توروخدا همتون دعام کنین ازالان استرس دارم اگ این دفعه هم منفی بشم میمیرم واقعا تازه داروهای ضدافسردگیم تموم شدن 

یکشنبه دوباره وقت گرفتم با دانایی ک میشه ۱۰ سیکلم دیگه نمیدونم کی انتقال بدن ولی ب دانایی گفتم میخوا ...

انشاالله که این بار بحق فاطمه زهرا مثبت میشی منم برات ایت الکرسی میخونم دانایی خوبه به نظرت منم انتقالم به اون بگم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انشاالله که این بار بحق فاطمه زهرا مثبت میشی منم برات ایت الکرسی میخونم دانایی خوبه به نظرت منم انتق ...

اره تو کل تبریز دانایی خوبه دیگه تو جهادم ک ی موسی پور خوبه ی دانایی از بقیش خوشم نمیاد مخصوصا از امینی سعی کن برا یکشنبه وقت بگیر برو اگ دانایی رو دیدی بگو میخوام خودت انتقال بدی بهم اصلا اگ یکشنبه هم نرفتی شاید شانسی افتاد انتقالت ب دانایی شانسه دیگه من الان میگم دانایی میخوام انتقال بده 

2810