2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043951 بازدید | 684351 پست
نگران نباش منم پنج دقیقه بعد انتقال با ماشین یه مسیر شش ساعته رو برگشتیم تو خونه ان شاالله که نی نی ...

بارداری گلم؟منم ۵ ساعت راهمه تا مرکز .

میخام ببینم ایا روز انتقال برم هتل یه شب بخابم یا برگردم.

مسیر طولانی بعد انتقال چطوریه

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.منم دو شنبه پانگچر داشتم.الان زنگ زدم بپرسم.از ۲۰ تا تخمک فقط ۱۳ تا جنین تشکیل شده.یعنی ۷ تاش ...

منم 15تخمک داشتم فقط پنج جنین برام تشکیل شد یا اسپرم ضعیفه یا تخمکامون پوچ بودن دعا کنین از این پنج تا لااقل یه بچه بشه برام اگه منفی بسم دیگه امکانشو ندارم پانکچر بشم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام خوبی عزیزم ببخشید ممکنه اگه درمورد سوالات من اطلاعی دارید بهم توضیح بدین؟ من سه شنبه انتقال د ...

ابجی و دوستم حامله بودن میگفتن لکه سبز دیدیم.اونا طبیعی باردار شده بودن

😉

قبل زایمان هم اینجوری بودی یا کورتاژ باعثه؟

نه اینجوری نبودم

بعد کورتاژ اینجوری شد

مبارکه جنینات عزیزم انشالله با اولین انتقال باردار میشی❤❤🌺🌺🌺🌺

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شیاف پروژسترون استفاده می کنی؟ من از بعد از انتقال دارم استفاده می کنم مثل شما ترشحات سبز دارم ...

عزیزم دکتر واستون آزمایش هم نوشت ؟

شما متفورمین هم میخورین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بارداری گلم؟منم ۵ ساعت راهمه تا مرکز . میخام ببینم ایا روز انتقال برم هتل یه شب بخابم یا برگردم. م ...

من انتقال دومم هس مسیر شش ساعته رو عقب دراز کشیدم برگشتیم بلافاصله. خدا رو شکر انتقال اولم مثبت شد یه پسر سه ساله دارم 

منم 15تخمک داشتم فقط پنج جنین برام تشکیل شد یا اسپرم ضعیفه یا تخمکامون پوچ بودن دعا کنین از این پنج ...

عزیزم جنین شناس میتونه بگه پوچ بودن یا اسپرم ضعیف بوده؟

میگم نکنه جنین شناس حرفه ای نبوده باشه؟؟؟☹

😉

بارداری گلم؟منم ۵ ساعت راهمه تا مرکز . میخام ببینم ایا روز انتقال برم هتل یه شب بخابم یا برگردم. م ...

دکتر به من گفت سه روز بمون بعد برو 

من هم موندم روز ششم با هواپیما برگشتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه اینجوری نبودم بعد کورتاژ اینجوری شد مبارکه جنینات عزیزم انشالله با اولین انتقال باردار میشی❤ ...

آخه اون دکتر لعنتی مگه چجوری کورتاژ کرده.

منه خنگ هم تازه فهمیدم که کاش بجای کورتاژ رفته بودیم هیستروسکوبی

😉

عزیزم جنین شناس میتونه بگه پوچ بودن یا اسپرم ضعیف بوده؟ میگم نکنه جنین شناس حرفه ای نبوده باشه؟؟؟☹

فکر کنم تعداد جنینات خوب باشن به نسبت استرس نداشته باش بگو ان شاالله با همونا نتیجه بگیرم. کیفیت مهمه نه تعداد 

2810