2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پونه جون با كلي ذوق و شوق منتظراي خبراي خوشگلتم ننه😍😍😍❤️❤️❤️

قربدنت برم چیکاجونم. خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه عزیزم💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
نه تقویتی نخوردم ولی تو خونه خودمو تقویت کردم. دکتر باید تقویتی بده دیگه نه؟ خودمم میتونم بگیرم؟ اگه ...

عزیژم اولا نا امید نباش مطمینم یه روزی شمام مامان میشی خیلی از دکترا به تقویتی اعتقادی ندارن ولی به نظر من خیلی مههههمه هم برایه زن هم برایه مرد ماها که مشکلیم نداریم خودشو نشون میده چه برسه بهکسایی که مجبورن ای وی اف کنن من خوذم گرفتم به دکترمم گفتم گفت بگیر بخور براساس تجربه میگم مثلا برایه خودت اوابوست کیوتن خوبه برایه همسرتم اسپریژنخوبه فرتیل ایدم شنیدم خوبه با کیوتن ویتامین دی هم هفته ای یک دونه ۵۰۰۰۰دوتامون میخوردیم 

اره امروز روز یازده انتقالم بود 

سلام

من دیروز دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و بعد از انتقال برگشتم شهرستان، ببخشید الان رفتم دستشویی گلاب به روتون یه لکه زرد روی دستمال توالت دیدم، امروز عصر هم یهو زیر دلم به شدت درد گرفت اونقدری که اشکام میریختن

کسی میدونه چرا اینجوری شدم؟

کسی مثل من این اتفاق براش افتاده؟

خیلی نگرانم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
من و همسر و پسرم ، هر سه مون دختر دوست داريم من يبارم تعيين جنسيت كردم براي دختر ، متاسفانه جنسيت مع ...

سلام عزیزم . خدارو شکر که سالمه . سونو معتبری رفتی ؟ مگه ivf تعیین جنسیت نبودی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام من دیروز دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و بعد از انتقال برگشتم شهرستان، ببخشید الان رفتم دستشوی ...

نگران نباش لکه و حتی خدایی نکرده خون دیدن طبیعیه . چند ساعت مسافتتون بود ؟ با هواپیما یا ماشین رفتی ؟

نگران نباش لکه و حتی خدایی نکرده خون دیدن طبیعیه . چند ساعت مسافتتون بود ؟ با هواپیما یا ماشین رفتی ...

با ماشین  تقریبا3 ساعت و نیم مسیر بود که چون آروم اومدیم نزدیک 4ساعت و نیم توی مسیر بودیم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
نگران نباش لکه و حتی خدایی نکرده خون دیدن طبیعیه . چند ساعت مسافتتون بود ؟ با هواپیما یا ماشین رفتی ...

شما هم میکرو یا ای وی اف کردین؟

با ماشین  تقریبا3 ساعت و نیم مسیر بود که چون آروم اومدیم نزدیک 4ساعت و نیم توی مسیر بودیم

انشالله که چسبیدن به دلت . ببین دوستم ivf کرد و همین جوری بود و دور از جون شما حتی لکه بینیم داشت که قطع شد . الان تولد یکسالگی دخترشه

بد به دلت راه نده

ممکنه چندتا از دوستانی که در این مورد تجربه دارن یا اطلاعاتی دارن رو تگ کنی زیر پستم؟ خودم بلد نیستم

[QUOTE=198968224]انشالله که چسبیدن به دلت . ببین دوستم ivf کرد و همین جوری بود و دور از جون شما حتی لکه بینیم داشت که ...[/QUدارم دق میکنم

[QUOTE=198968224]انشالله که چسبیدن به دلت . ببین دوستم ivf کرد و همین جوری بود و دور از جون شما حتی ...

دختر خوب دق کردن نداره خداشاهده اینایی که تو میگی طبیعیه تو ivf 

نمیدونم‌کی اینجوری بوده ولی خیلیا اینجا گفتن که همینطوری شدن

بله عزیزم اومدم ایران دوماه پیش که انتقال بدم هیسترو شدم چسبندگی داشتم ، بهم دارو داد و گفت دو ماه ...

انشالله که خیره عزیزم. آره حتما. امیدوارم تو اولین انتقالت مامان بشی عزیزم. درخواست رو قبول کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
2810