2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
سلام دوستان  ميخاستم بدونم كسي بوده جنسيت را تو سونو NTبهش گفته باشن و بعدا معلوم شده باشه درس ...

خانومی که شما باشی دوست من تو اتاق عمل به جای پسر ..دختر بهش دادن..و به طور قطع سونو ها میگفتن پسره😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم يه نصيحت خواهرانه نمونه هرچقدر زودتر برسه به دست جنين شناس بهتره من قبلا كه پانكچر كردم تو ا ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت،به خدا از استرس پانکچر دارم می میرم،همش می ترسم جنینی تشکیل نشه

ببخشید من جواب میدم ..حرکت جنین تو رحم خیلی کند و محدوده...توی سه روز خیلی نمیتونه جا به جا بشه ..تو ...

مرسی از توضیحت عزیزم

منم به این فکر کردم که حرکتش کنده ولی چون در بالاترین قسمت رحم میزارنش خیلی عجیبه که بالا معلق بمونه. چجوری ممکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی از توضیحت عزیزم منم به این فکر کردم که حرکتش کنده ولی چون در بالاترین قسمت رحم میزارنش خیلی عج ...

خوب عزیزم کلا فضای داخل رحم جوری نیست که به راحتی هر چیزی توش بتونه آزادانه حرکت کنه..بالاترین قسمت میذارن که همونجا لانه گزینی بکنه و جاش خوب باشه وگرنه اگر جای دیگه هم بذارن جنین لانه گزینی میکنه..حالا چون این روش تهاجمیه میان بهترین جا رو در نظر میگیرن چه بسا اگه طبیعی باردار بشی جنینت همین پایینا نزدیک دهانه رحم جا خوش کنه که خوب یه خورده سخت میشه بعدا برای مادر...

خانما کسی قبل انتقال اتینیل استرادیول مصرف کرده روزی چندتا ؟ضخامتتون چند میشد؟

من سری های قبل استرادیول روزی ۴ تا مینداختم ضخامتم تعریفی نداشت الان دکتر روزی ی دونه داده ۵ روز بعد ۵ روز کرده روزی دوتا ب نظرتون جلومیره ضخامتم

چقدر عالی. کاش بگی از کجا گرفتی ظاهرا خیلی از بچه ها دنبالشن. ثواب میکنی. راستی میتونم بپرسم قیمتش چ ...

عزیزم تو گروه نوشتم، داروخانه دکتر شریفی سعادت آباد دانمارکی ۲۸ تاییشو داره ۲۵۰ تومن

💚💖
خانما کسی قبل انتقال اتینیل استرادیول مصرف کرده روزی چندتا ؟ضخامتتون چند میشد؟ من سری های قبل استرا ...

به من از روز اول تا هشتم کم کم اضاف کرد یعنی سه روز اول پریودی یکی  و روز چهار و پنجم دوتا و روز شش و هفت سه تا و از روز هشتم چهار تا نگران نباش می ره بالا من روز دهم که سونو شدم ضخامتم ۷/۷ شده بودم 

دارم مامان سوفی جون. مگه اومدی ایران؟  

بله عزیزم اومدم ایران دوماه پیش که انتقال بدم

هیسترو شدم چسبندگی داشتم ، بهم دارو داد و گفت دو ماه صبر کنم و انتقال ندم

منهم دیگه موندگار شدم

لطف میکنی اگر کسی نمیخواد قرصها رو بدی به من

الان درخواست دوستی میدم عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ان شاالله که انتقالت له خوبی پیش بره و نتیجش مثبت باشه 🙏🏻🙏🏻😍😍

ممنون عزیزم انشاءالله شماهم باجواب آزمایش مثبت خوشحالمون کنی🤗🤗

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
2810