2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684353 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،ممنون،تو خوبی گلم؟ اره رفتم قلبش خداروشکر تشکیل شده بود.

خدا رو شکر عزیزم 

مبارک باشه انشاالله 120 سال بتپه قلبش

نوبت بعدی رو واسه کی بهتون داد؟

چند هفته بودین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خدا رو شکر عزیزم  مبارک باشه انشاالله 120 سال بتپه قلبش نوبت بعدی رو واسه کی بهتون داد؟ چند ...

ممنون عزیزم  همچنین برای خودت مهربون  گفت دو هفته دیگه بیا، 6 هفته و 4 روز هست، هماتوم هم همچنان سرجاش هست، میگم شما استراحتی همش یا کارای خونه هم مثل آشپزی انجام میدی؟من اومدم خونه مادرم استراحت، کاش هماتممون زودتر دفع یا جذب می شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انشالله به زودی باز باردار میشی اگر یه بار انقدر خوب رشد کرده قطعا بازم میره بالا❤❤❤

ممنون ، ان شااله شما هم به زودی خبر بارداریت رو به ما بدی.

اندومتر یه مشت سلوله چیزی نیست که رشد نکنه (البته وقتی مشکل ژنتیکی یا خاصی وجود نداشته باشه)، سلولهای دیواره با همون گردش خونی که توی دیواره رحم هست رشد میکنند. فقط باید خوب تقویت کنیم مخصوصا واسه ما که به دلایل مختلف مشکل داریم.

ممنون عزیزم   همچنین برای خودت مهربون    گفت دو هفته دیگه بیا، 6 هفته و 4 روز هست، ه ...

منم از اون روز که خونریزی کردم اومدم خونه مامانم موندم که هم استراحت کنم هم نزدیک به دکترم باشم 

هیچ کار نمیکنم بخورو بخواب فقط تو خونه یه کم یواش راه میرم واسه خونرسانی به رحم

میگم دکتر گفت هماتوم خطرناکه ؟؟ من یادم رفت اون روز بپرسم 

داروهاتم تغییر داد ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ن اصفهانم بنظرت دوباره همون اصفهان پیگیری کنم یا یزدبرم؟

یکم پرس و جو کن بهترین دکتر و بهترین مرکز ناباروری برو

انشاالله که بهترین نتیجه رو بگیری

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
یه سوال دیگه هم دارم،می شه روز پانکچر نمونه همسرمو تو خونه بگیریم ببرم،؟ببخشید اما همسر من تو بیمارس ...

ازشون بپرسین ما چند بار ظرف رو گرفتیم و تو خونه نمونه گرفتیم بردیم البته باید حتما 20-30 دقیقه ای برسونین بهشون . واینکه لای حوله ای چیزی بذارین ظرفو ک دماش نیفته. البته حتما نمونه گرفتن با دست باشه ها نه با رابطه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم از اون روز که خونریزی کردم اومدم خونه مامانم موندم که هم استراحت کنم هم نزدیک به دکترم باشم  ...

خوب می کنی عزیزم، چیزی در موردش توضیح نداد، فقط گفت همچنان هست، چون سرگیجه دارم گفت دوفاستون رو دوتا بخور، انوکسا هم تا فردا بزن بعد دیگه قطع کن، استرادیول هم امروز و فردا سه تا بخورم، بعدش هر دو روز یکی کم میشه تا شنبه و یک شنبه هفته دیگه که یکی می خورم و دوشنبه قطع کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم .بعد از ناهار ب کمپلکس دارم.بعد از شام هم لاکتوفم میخورم  به خدا دیگه زمان کم آوردم ...

من همیشه بعد صبحونه میخوردم ازمایش مجدد ک دادم بالا نیومد ک هیچ پایینم اومده بود. یکی گف همیشه بین ناهار بخور تا جذب بشه. این دفعه از 19 رفته بود 35

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae   جون داروگیاهی منظورت همون دمنوش هست یادم میاد گفتی مشاوره طب سنتی شدی

اره عزیزم هم دمنوش داشتم هم قرص . شکر خدا همسرمم امروز سی تی اسکن و ازمایش داد منفی بود.

اای بابا خدا نکنه چیزی باشه 😔 نگران نباش ، حتما برو دکتر ببین چی میگه 🤦‍♀️

قربوونت برم. شکر خدا منفی شد کرونا نبود

2810