2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043855 بازدید | 684348 پست
واسه عکس رنگی یا هیستروسکوپی،  هر دو باید بعد تموم شدن پری، توی نیمه اول سیکلت بری (دو و بر ۱۰ ...

تو برگه ی مرکز نوشته از روز اول قائدگی باید کپسول داکسی سایکلین هر دوازده ساعت مصرف شه ، الان روز آخر پریودیمم یعنی رفت تا ماه دیگه😕 من واسه دکترم مطبش نوبت گرفتم ، دوماه طول کشیده تانوبتم شه ، ده روز دیگه نوبتمه چه کنم پس😕

تو برگه ی مرکز نوشته از روز اول قائدگی باید کپسول داکسی سایکلین هر دوازده ساعت مصرف شه ، الان روز آخ ...

اون انتی بیوتیک واسه جلوگیری از احتمال عفونت هست. فکر کنم از الان هم بخوری تا یک هفته بعد عکس رنگی کافی باشه.

من که هیستروسکوپی رفتم، هیچ انتی بیوتیکی بهم قبل و بعدش ندادند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه هم دارم،می شه روز پانکچر نمونه همسرمو تو خونه بگیریم ببرم،؟ببخشید اما همسر من تو بیمارس ...

از مر کز بپرس گلم ،گاها برای آزمایش اگر مرکز در نزدیکی خونه باشه قبول میکنن ولی برای روز پانکچر رو نمیدونم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزان عکس رنگی رحم برای قبل شروع سیکل ivf لازمه؟ جوابشو همون روز میدن؟ روز چند سیکل ماهیانه ب ...

برایه من که گفتن ضروریه فکر کنم بسته به شرایط فرد میدن همون روز توابن سینا جوابو دادن روز ۸ تا ۱۲ باید بری

اون انتی بیوتیک واسه جلوگیری از احتمال عفونت هست. فکر کنم از الان هم بخوری تا یک هفته بعد عکس رنگی ک ...

ممنون عزیزم عصابم خورد شده بود گفتم رفت تا ماه دیگه ، الان روز هفت پری ام ، بعضی وقتا پریم تا ده روزم طول میکشه ،اگه این ماه هم تا ده طول کشید، روز یازده برم خوبه؟

سلام خانما ی سوال تو مرکز ی ک من میرم واسه درمان ی خانمی بود میگفت جگر مرغ بخور خیلی خوبه واسه ضخامت ...

سلام من والا شنیدم جگر مرغ خوب نیست بخاطر اینکه محل سموم و هورمونهای مختلفه. چیز عجیبیه 

2810