2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044056 بازدید | 684355 پست
اخه تاثیر میزاره یه دونه فقط سینال اف اونم از همین سوزن کوتاه ها که سرنگ اماده ان دیگه بر بازو نداد ...

برا منم روزی 24درجه بود مکمل اووبوست و متفورمین میخوردم 15تخمک داشتم که پنج تاش جنین شده برام شک نکن به دکترت 

کدوم شهری؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح ها چی خوب نیست قبلا شنیده بودم تاثیرش صبح ها بهتره

نه سینال عصر خوبه یه امپول دیگه داشتم که چهار روز مونده به پانکچر میزدم از بازو اسمش یادم نیس اونو 8تا 10 صب باید میزدم 

نه سینال عصر خوبه یه امپول دیگه داشتم که چهار روز مونده به پانکچر میزدم از بازو اسمش یادم نیس اونو 8 ...

اون  آمپول ستروتاید هستش  که از آزادشدن تخمک جلوگیری میکنه درسته 8 تا 10 صبح بود منم داشتم ولی من به کمرم  میزدم دکترم گفت اینجوری بزن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اون  آمپول ستروتاید هستش  که از آزادشدن تخمک جلوگیری میکنه درسته 8 تا 10 صبح بود منم داشتم ...

بله درسته کلموفینم داشتم شما چند تا جنین دارین انتقال دادین یا نه

ببین برای من از روزی ۳ تا شروع کرد و به روزی ۶ تا رسید تا هفته ۸ و ۹ هم باید مصرف بسه خودت حساب کن ...

ممنونم، پس برای من نهایتا تا ده روز جواب میده.

انشالله

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بله درسته کلموفینم داشتم شما چند تا جنین دارین انتقال دادین یا نه

من گلوکوفاژ داشتم که الان بیشتر از یه ساله میخورم برا تنبلیم هست اصلا قطع نکردم من 21 تا تخمک داشتم که 15 تاش جنین گرید خوب شد ولی فعلا انتقال ندادم عمل پانکچرم  اردیبهشت بود چون هایپر شدم گفتن سه ماه دیگه بیا یعنی دو بار پریود بشم رحمم به حالت عادی برگرده و پریودی سوم روز دوم پریود برم برا شروع سیکل انتقال که به امید خدا آخر این ماه قراره پریود بشم و روز دوم برم شما چی انتقال دادین؟ کدوم مرکز میرید؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من گلوکوفاژ داشتم که الان بیشتر از یه ساله میخورم برا تنبلیم هست اصلا قطع نکردم من 21 تا تخمک داشتم ...

من جهاد میرم تو تبریز انتقال نه فردا روز سوم پریودمه میرم سونو اگه رحمم به حالت نرمال برگشته باشه این ماه انتقال میدم

عزیزم . خدا برات نگهش داره . فک کردم دوتا بودن . منم یه دختر دارم‌ متولد ۹۴

خدا برات حفظش کنه و انشالله خدای مهربون یه داداش خوشگل به دختر بده ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
درسته عصر بزن آره دیگه روز  ده پریودی میری آمپول ستروتاید که پودر و آب هست برات مینویسه صبح ها ...

اخه من به دکترم گفتم سینال بده

چون هزینه امپول های خارجی ۵ ۶ تومن میشد

اون میخواست خارجی بده

اخه اون سری خارجی زدم اصلا تاثیر نداشت

بعد میگفتن سینال تخمک های پوچ میده

بر این ترسیدم

من جهاد میرم تو تبریز انتقال نه فردا روز سوم پریودمه میرم سونو اگه رحمم به حالت نرمال برگشته باشه ای ...

انشاالله به سلامتی عزیزم مگه شمام هایپر شدین؟ کی پانکچر شدین؟

برا منم روزی 24درجه بود مکمل اووبوست و متفورمین میخوردم 15تخمک داشتم که پنج تاش جنین شده برام شک نکن ...

من اندومتریوز دارم

تهرانم

من ابووست گرفتم ولی نخوردم

الان دیر نیست بخورم

اخه من به دکترم گفتم سینال بده چون هزینه امپول های خارجی ۵ ۶ تومن میشد اون میخواست خارجی بده اخه ...

نمیدونم منظورشون از تخمک پوچ چیه!!!! تخمکی که پوچ باشه به درد پانکچر نمیخوره و جنین هم ازش درست نمیشه نمیدونم برا من که بد نبود البته شاید بستگی به مشکل داشته باشه حالا بد به دلت راه نده انشاالله تخمکای خوبی داشته باشی

انشاالله به سلامتی عزیزم مگه شمام هایپر شدین؟ کی پانکچر شدین؟

ممنون گلم هایپر نه ولی گفت رحمت امادگی انتقال نداره 5تیر پانکچرم بود

2810