2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044110 بازدید | 684359 پست
من خودم بعد کلی تحقیق دکتر انصاری پور رو انتخاب کردم که واقعا دکتر مهربون وخوش اخلاق و با سوادی هستن ...

دکتر منم انصاری پور . فقط اینکه من یک جلسه رفتم ابن سینا و دیگه نرفتم . با یه دکتر روز اول ویزیت شدم ولی تو پرونده انصاری پور رو انتخاب کردم . دخملیات چند ساله  شونه؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر منم انصاری پور . فقط اینکه من یک جلسه رفتم ابن سینا و دیگه نرفتم . با یه دکتر روز اول ویزیت شدم ...

وای شرمنده تو روخدا خیلی سوال پرسیدم . 

میگم‌ همسرت رژیم غذایی خاصی رو داشت ؟ داروهاشم همون یونی زینک بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
زودتر از دپازدهم نشون نمیده بی بی

واسه بعضیا روز هفتم هاله انداخته بود. حالا دلداری میدم به خودم تا ببینم چی میشه. مرسی عزیزم. 

فقط صبح روز هشتم یه کم لک قهوه ای و صورتی داشتم پروژسترون دوتا زدم از عصرش دیگه نداشتم.

ممنون میشم دعا کنید برام. اولین انتقالمه. الان ۷ سال شده که بچه دار نشدیم. شوهرم خیلی امید داشت. امروز بهش گفتم بی بی منفی شده خیلی ناراحت شد و گفت چرا زدی

سلام به دوستان من تازه به گروهتون پیوستم یه سوال داشتم من امروز انتقال جنین داشتم تا الان لک بینی ...

دکتر من گفت دهانه رحم بخاطر مصرف هورمونها حساس و مخملی میشه و تا چند روز ممکنه یه کم لکه ببینی ولی من فقط یه لک خیلی کوچولو دیدم شب اول. در کل لکه تو روزای اول بخاطر دستکاری دهانه رحم طبیعیه

واسه بعضیا روز هفتم هاله انداخته بود. حالا دلداری میدم به خودم تا ببینم چی میشه. مرسی عزیزم.  ...

امیدوارم همین دفعه مامان بشی عزیزم. امیدت به خدای مهربون باشه 💗

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
واسه بعضیا روز هفتم هاله انداخته بود. حالا دلداری میدم به خودم تا ببینم چی میشه. مرسی عزیزم.  ...

عزیزم برای منم از روز دهم تا دپازدهم منفی نشون داد

روز سیزده دیگه قشنگ مثبت شد

بی بی نزنین به این زودی 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍