2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043904 بازدید | 684349 پست

سلام بچه هاکسایی که انتقالشون مثبت شده تا کی استرادیول مصرف کردن؟ من هر جا رفتم نداشتن میگن حتما باید مصرف کنی وگرنه خونریزی میکنی، یزدم میگه دو سه ورق بهت میدم من روزی پنج تا باید بخورم دکتر 200 تا نوشته نمیدونم چیکار کنم واقعا 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه هاکسایی که انتقالشون مثبت شده تا کی استرادیول مصرف کردن؟ من هر جا رفتم نداشتن میگن حتما بای ...

سلام عزیزم، من دکترم گفت بخور تا فردا که میرم سونو قلب ببینم ادامه داره یا نه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلااام عزیزم. خوبی؟ در چه حالی؟ اتفاقا چند روز پیش خیلی به یادت بودم. ان شاالله هر جا و در هر مرحله ...

سلام عزیزم ، شما خوبی ؟

هیچی فعلا با کار کردن سرخودمو گرم کردم . 🤭🤭 به خاطر سقط یکم اذیت شدم ، فعلا نمیخوام بهش فکر کنم 

شما در چه حالی ؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم، من دکترم گفت بخور تا فردا که میرم سونو قلب ببینم ادامه داره یا نه

انشالله که قلب خوشگلش برات میزنه عشقم . مبارکت باشه 😍😍 خیلی خوشحال شدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
انشالله که قلب خوشگلش برات میزنه عشقم . مبارکت باشه 😍😍 خیلی خوشحال شدم  

ممنون خانم گل  انشاءالله به زودی قسمت خودت عزیزم کلی برات خوشحال شم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
باز ۳۴ خوبه واسه شوهرمن ۵۸ بود ،،ایشالله بحق فاطمه زهرا دوقلو قسمتت بشه گلم توکلت به خدا ،واسه منم د ...

ایشالا که سالم هستند. اینقدر دیشب تا حالا دلم گرم شده و روشنه هم برای خودم هم واسه تو. من رو از حال خودت بی خبر نگذار. نی نی ها به دنیا اومدن اول به من بگو😍😍😍😍😍😍

سلام بچه هاکسایی که انتقالشون مثبت شده تا کی استرادیول مصرف کردن؟ من هر جا رفتم نداشتن میگن حتما بای ...

من تا پایان ۱۱ هفته خوردم امپولمم از دیروز که ۱۳ هفته شد تموم شد بستگی به شرایطت و نظر دکترت داره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810