2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
به يدونه فرشته ات فكر كن اگه استرس داشته باشي همه چي خراب ميشه به خدا راست ميگم اكثرا با يدونه ني ني ...

ممنونم از دلداری قشنگت عزیز دلم خدا همراهت باشه ممنونم همین کارو میکنم🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما کی انتقال میدی؟

معلوم نیس هنوز عزیزم. اخرای ماه میخوام برم ببینم چی میگن. میخوام ب دکتر پیشنهاد هیستروسکوپی بدم نمیدونم اگه قبول کنن چقد بعدش انتقال میدن. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز کی مامان شده؟؟خیلی تبریک میگم

-agneees-  جان ، اگه درست نوشته باشم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خوبی رفتی  سونو حال نی نی خوبه خونریزیت قطع شد

سلام عزیزم خوبی ؟ میگم شما هنوز حالت تهوع داری؟ برای حالت تهوع چی می خوری خوب شه؟من سرگیجه شدید و حالت تهوع دارم، قرص دمیترون می خورم ولی یبوست شدیدا میاره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام خانما 

من دیشب خونریزی شدید کردم و لخته دفع کردم 

امروز اومدم سونو خدا رو شکر قلبش میزد انشااالله قسمت همتون این لحظه رو ببینید 

دوستانی هم که خونریزی دارن نگران نباشن دکتر گفت لخته پشت جفت هست دفع بشه بهتره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم خوبی رفتی  سونو حال نی نی خوبه خونریزیت قطع شد

سلام عزیزم اره رفتم سونو قلبش میزد خدا رو شکر

خونریزیم هم قطع شده دکتر دارو هم بهم داد

سلام عزیزم، خون ریزیت قطع شد؟ دکتر رفتی؟

سلام عزیزم اره رفتم دکتر

قلبش میزد خدا رو شکر 

دوفاستون و شیاف و امپول بهم داد

گفت یه لخته پشت جفته گفت اونم دفع بشه بهتره نگران نباش

سلام عزیزم خوبی ؟ میگم شما هنوز حالت تهوع داری؟ برای حالت تهوع چی می خوری خوب شه؟من سرگیجه شدید و حا ...

سلام عزیزم شما خوبی من حالت تهوع صبح ها خیلی کم دارم نه اونقدر نیست که بخوام دارو مصرف کنم من شنیدم سیرابی واسه حالت تهوع خوبه اگه میتونی بخور من سر گیجه ندارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم اره رفتم سونو قلبش میزد خدا رو شکر خونریزیم هم قطع شده دکتر دارو هم بهم داد

خدارو شکر دکتر گفت چند هفته ای 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم اره رفتم سونو قلبش میزد خدا رو شکر خونریزیم هم قطع شده دکتر دارو هم بهم داد

خداروشکر عزیزم😘😘منم که خودت میدونی خونریزی داشتم،،بعدشم لکه بینی داشتم که ازاونروز بود ولی خیلییی کم،،که دیروز دمنوش میوه به خوردم خداروشکر کلا قطع شد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
روز 14 انتقال بتام 1642 شد عزیزم😍 انشاالله بزودی قسمت همه منتظرا بشه❤️

مبارکه عزیزدلم😍😍بارداری راحتی داشته باشی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
2810