2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044018 بازدید | 684354 پست
نمیدونم چی بگم. ولی شاید خطا هم باشه خب. دوست من تو شهرستان گفته بودن که رشد نداره برو سقطش کن. بعد ...

نمیدونم ولله. خدا کنه اینجوری باشه. سونو ها رو برای مرکز میفرستم ببینم چی میگن‌.  ممنونم گلم. 

صلوات  
آستاره، عزیزم هیسترویی که میخان انجام بدن درمانیه؟ مگه برا خراش هیسترو نمیشی؟ یک ماه قبل از انتقال ...

آره گلم به خاطر خراش میخوان هیسترو انجام بدن .ولی خوب میترسم یه وقت همون موقع بگن مشکلی وجود داره و سیکل رو کنسل کنن .و دیگه اینکه من ندیدم کسی ده روز قبل انتقال   براش خراش انجام بدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید میخان با استرادیول آندومترت ضخیم بشه بعد خراش بدن

خوب این چه کاریه ؟ ماما به من گفت که یک ماه قبل انتقال فایده ای نداره و در واقع پولت الکی خرج کردی .آخه داخل نت هم خوندم که داخل سیکل انتقال نباید هیسترو انجام بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خوبید خانما،،میگم من استرس این هماتوم رو خبلی دارم،،با اینکه خونریزیم قطع شده خداروشکر ولی ازدی ...

سلام عزیزم مامان شدنت مبارک انشالله روزیه تک تکه منتظرا. اصلا نگران هماتوم نباش معمولا کسایی که با ای وی اف باردار میشن هماتوم دارن منم خودم داشتم تا چند هفته لک میدیدم با این که استراحت مطلق بودم. من جفتمم پایین بود. شما استراحت فراموشت نشه. من هماتومم کم کم جذب شد بعد ۳۲ هفته باز رفتم سونو داپلر دیدن هماتوم دارم ولی دکتر اهمیت نداد . فکر کنم اوایل بارداری مهم تره ولی با استراحت و گذر زمان جذب میشه خودش

فعلا براي هركدومشون دو دست لباس و شيشه شيرو تشك تعويض و چيزاي ريز گرفتم بخاطر مريضي و گرما بيرون نرف ...

ای جانم.مبارکشون باشه عسل ها   آره دیدم آقابزرگ رو .منم ازش در حد2 3تیکه لباس خرید کردم.گرما که بیداد میکنه من دیروز تو محل کارم 4ساعت برق نبود حالم بد شد افتادم به سردرد تا وقتی شب خوابیدم.طاقت گرما ندارم اصلا .حالا فرصت داری تو شهریور هوا بهتر میشه میتونی بری خرید.عبدل آبادم خوبه 

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
به احتمال زیادشمابچه‌ات دخترباشه عزیزم البته در وهله اول سالم و صالح باشه زیرسایه پدومادر

از رو ضربان میگه عزیزم؟آره خواهر اول از همه سالم و سلامت باشه اگه دلش خواست دختر باشه  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم با چه قرصی dfi  کم شد؟ از چند. رسید به۲۶؟

شش ماه قرص زینک 30 و فولیک اسید 5 و ویتامین E400 ، هردوهفته یک بار هم ویتامین D پنجاه هزار ، البته ویتامین دی رو چون کمبود ویتامین دی داشت ، با یسری تغذیه ها خونگی ، تخم کدو ، گردو ، کلم بروکلی ، سیاهدونه عسل

اول 36 بود ، به نظر خودم بعد شش ماه خیلی کم اومده پایین

ای جانم.مبارکشون باشه عسل ها   آره دیدم آقابزرگ رو .منم ازش در حد2 3تیکه لباس خرید کردم.گرما ...

قربونت برم عزيزدلم. اره كم كم ميخرم به اميدخدا فقط همه چيز به خيرو خوشي بگذره. واقعا گرما افتضاحه 

خداياشكرت....❤️ 
ازروز پانکچر ب مدت ۴ روز روزی ۲ تا پروژسترون زدم دوهفتس از پروژسترون میگذره هنوز نشدم

به دکترت خبر بده حتما، شاید یه چیزه دیگه بهت بده برای پریود شدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم مامان شدنت مبارک انشالله روزیه تک تکه منتظرا. اصلا نگران هماتوم نباش معمولا کسایی که با ا ...

ممنونوعزیزم سلامت باشی ،،،پناه برخدا گلم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
رفتم مرکز رفتم پیش طرازی گفتم بهش میگه من میگم نیازی نیست حالا که گیر دادی اوکی برو مشاور ژنتیک .اون ...

خب بنظرش نیازی نیست نگف اخه رحمت عالی جنین عالی دیگه مشکل چیه اخه؟چقدگرونه خواهر؟؟جنینای الزهراروپی جی دی نمیکنن برات بانرخ دولتی؟؟اونجاامکانش نیس؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه هایی که دوقلو باردارید

من یه ساک ها بالا و یکی پایینه

یعنی چی؟

بعدا بزرگ بشن بالایی به پایینی فشار نیاره😰😰😆

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810