2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ميفهمم بعضياتون تو اين تاپيك حال خوبي نداريد مشكلاتتون زياده توروخدا اگر ميخندم شوخي ميكنم پس ...

واااای نه عزیزم نگو اینجوری. بخدا اینجوری بیشتر روحیه میگیریم  الهی همه بربچ این تاپیک بزودی زود تبدیل بشن به مامانای شاد و خندون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چیکا خدا ببخشه منو .داشتم کامنتت رو میخوندم یهو چشمم به عکس پرفایلت افتاد .تصور کردم که این شکل ماما ...

خدا بگم چیکارت نکنه دختر مردم از خنده      

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم مهربونم انشالله قسمت خودت به زودی و صحیح و سلامت برات میمونه و میشه چراغ خونت 

قربووووووووووون مهربونیت برم سارا جونم    . ممنونم از دعای قندوعسلت. ان شاالله همچنین برا شما  

روز چندم گفته بیا برای هیسترو؟

هنوز نگفتن ،از این ماه ال دی شروع کردم قرار بود روز ۸ هیسترو بشم که دکتر دیگه ای دستور رو عوض کرد و گفت که بعد از شروع استردایول هیسترو انجام بشه ،در واقع هنوز مشخص نیست روز چند انجام بشه ،ولی خوب مشکل اینجاست که من تا حالا ندیدم کسی اون موقع هیسترو بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا     زینب جون من الان داخل نت خوندم که هیسترو داخل سیکل انتقال نباید انجام بش ...

آستاره، عزیزم هیسترویی که میخان انجام بدن درمانیه؟ مگه برا خراش هیسترو نمیشی؟

یک ماه قبل از انتقال خراش میدن دیگه

اگه درمانی باشه حداقل دو ماه قبل از انتقال

دکتر مشایخی هیستروی منو میخاست قبل از پانکچر انجام بده خودم بهش گفتم من که قراره هایپر بشم پس تایم هیستروم بین پانکچر و انتقالم باشه. قبول کرد و گفت دو ماه طول میکشه که رحمت اماده ی انتقال بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هنوز نگفتن ،از این ماه ال دی شروع کردم قرار بود روز ۸ هیسترو بشم که دکتر دیگه ای دستور رو عوض کرد و ...

خب شاید میخان با استرادیول آندومترت ضخیم بشه بعد خراش بدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها بنظرتون آمپول  hcg شانس بارداری رو بالا نمیبره؟ تا حالا از دکترتون نپرسیدین؟