2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044127 بازدید | 684361 پست
من وقتي به دنيا اومدم ٢ ساعت بعد خالم منو برد پيش دكتر براي زردي و معاينه و اينا دكتر بهش گفته بود خ ...

وای چیکا چقد تصورش قشنگه ای خدا چقد ناز😍 انشالله نی نی های خودت اول صحیح و سلامت باشن بعدم تپل مپل باشن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها ميفهمم بعضياتون تو اين تاپيك حال خوبي نداريد مشكلاتتون زياده توروخدا اگر ميخندم شوخي ميكنم پست با ايموجي خنده ميذارم يموقع ازم ناراحت نشيد هممون به نوعي يه عالمه مشكل داريم و بعضياشو به خيرو خوشي پشت سر گذاشتيم . ببخشيد توروخدا منو❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چیکا چقد تصورش قشنگه ای خدا چقد ناز😍 انشالله نی نی های خودت اول صحیح و سلامت باشن بعدم تپل مپل ...

قربونت برم عزيزدلم الهي امين❤️❤️ارزو فرار كرد😂

خداياشكرت....❤️ 
اخه سونو با قطعیت گفت رشد نداشته. بعد گفتم بتا گفت اگه سقط کرده باشی هم هنوز بتا نشون میده اگه بقایا ...

نمیدونم چی بگم. ولی شاید خطا هم باشه خب. دوست من تو شهرستان گفته بودن که رشد نداره برو سقطش کن. بعد چند روز رفت مرکز استان مون گفته بودن کی گفته این رشد نداره خیلیم رشدش خوبه. ماشاالله دخترش الان کلاس دومه. کاش میشد ی جای درست حسابی هم میرفتی 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ميفهمم بعضياتون تو اين تاپيك حال خوبي نداريد مشكلاتتون زياده توروخدا اگر ميخندم شوخي ميكنم پس ...

ای جانم من که خیلی ذوق میکنم از پیاماتون و انرژی مثبت میگیرم نگو اینو قربونت برم

😂😂😂😂😂ما كوچيكتيم خواهر😂والله قد و هيكل من گول زنندست وگرنه كدو تنبلي بيش نيستم🤕

چیکا خدا ببخشه منو .داشتم کامنتت رو میخوندم یهو چشمم به عکس پرفایلت افتاد .تصور کردم که این شکل مامای زایمان مامانت بوده وقتی تو بدنیا اومدی اینطوری نگاهت میکرده .

خیلی خندیدم 

حلال کن خواهر 😂😂😂

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها ميفهمم بعضياتون تو اين تاپيك حال خوبي نداريد مشكلاتتون زياده توروخدا اگر ميخندم شوخي ميكنم پس ...

من که خودم عشق میکنم مامانا اینجا با روحیه هستن مامانه دوقلو ها که دیگه نگو اونم تپل مپلی باشن😍

میدونی ندا از سری قبل که اونجوری شد واقعا دیگه سپردم به خدا اصلا برام مهم نیست چه یکی چه ۱۰تا. خصوصا ...

جوووونم  . ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جانم من که خیلی ذوق میکنم از پیاماتون و انرژی مثبت میگیرم نگو اینو قربونت برم

بخدا تنها جايي كه ميام و صحبت ميكنم از ناراحتي بچه ها ناراحت ميشم از خوشحاليشون خوشحال همين تاپيك هستش. الهي كه روزي بشه همه از ته دل بخنديم و ذوق كنيم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
چیکا خدا ببخشه منو .داشتم کامنتت رو میخوندم یهو چشمم به عکس پرفایلت افتاد .تصور کردم که این شکل ماما ...

اون فكر كنم همون روز منو ديده تشنج كرده ناقص شده طفلي😂😂😂😂الهي هميشه از ته دل بخندي فداتشم😘😘

خداياشكرت....❤️ 
بخدا تنها جايي كه ميام و صحبت ميكنم از ناراحتي بچه ها ناراحت ميشم از خوشحاليشون خوشحال همين تاپيك هس ...

الهیییییی آمین. اتفاقا من امروز برای دوستمون خیلی گریه کردم انشالله که خدا به زودی دلشو شاد کنه