2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044289 بازدید | 684375 پست

@زینبی_بابا    

زینب جون من الان داخل نت خوندم که هیسترو داخل سیکل انتقال نباید انجام بشه  بعد اینکه اگر با هیسترو مشخص شد که رحم التهاب یا عفونت و یا مشکلی داشته باشه اونوقت تکلیف چیه ؟سیکل کنسل میشه ؟

به خدا دیگه دارم دیوونه میشم از بس فکر کردم 😔😔😭حس میکنم اولین نفری هستم که میخوام اینجور هیسترو بشم

دوستان شما هم لطفا اگر اطلاعی در این مورد دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزيزم امروز سه بار قندمو تو خونه گرفتم ناشتا ٨٩ يك ساعت بعد از صبحانه ١٢٣ دوساعت بعد ١٠٠ اين ...

وای ماشالله چیکا ۷ کیلو چه جیگری بودی تو من عاشق بچه تپلم تپلللللللل😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یا ابرفرض 😯😯😯😯 پس از بدو تولد درشت بودی خواهر .رسما کوچیکتم 😒😒😒

😂😂😂😂😂ما كوچيكتيم خواهر😂والله قد و هيكل من گول زنندست وگرنه كدو تنبلي بيش نيستم🤕

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیز دلم همچنین. انشالله خودتم به زودی زود پسر دار میشی😍

ممنون عزیزم ان شاالله 

راستی بازم معذرت فکرتون بردم رو اون موضوع 

منم انتقال دومم هست خراش هم دادم ان شاالله که بگیره

آفرین ادم بتونه به بیخیالی بگذرونه خیلی بهتر جواب میگیره خیلی.انشالله که خدا بهت دوقلو میده یه دختر ...

فدات شم الهی امین‌. خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه 

ممنون عزیزم باشه  بازم ببخشید

خواهش می کنم عزیزم. ان شاالله بهترین نتیجه ها رو میگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای ماشالله چیکا ۷ کیلو چه جیگری بودی تو من عاشق بچه تپلم تپلللللللل😍😍😍😍😍

من وقتي به دنيا اومدم ٢ ساعت بعد خالم منو برد پيش دكتر براي زردي و معاينه و اينا دكتر بهش گفته بود خانم بچت چند ماهشه😂😂😂خالم گفته بود دوساعته به دنيا اومده😝😝

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم ان شاالله  راستی بازم معذرت فکرتون بردم رو اون موضوع  منم انتقال دومم هست خر ...

نه عزیزم این چه حرفیه من شما رو نگفتم که توی یه تاپیک دیگه یه خانم خیلی بی ادب میگفت اون بچه حرامه و روی مخم رفت. وگرنه نگرانی شما قابل درکه گلم. انشالله که با خبر خوب بارداری خوشحالمون میکنی