2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044056 بازدید | 684355 پست
یعنی اینکه مرد خودش اسپرمش رو تخلیه میکنه مشکل شرعی داره؟؟؟؟؟؟ اخه همین الان توی یه تاپیک با یه خانو ...

واقعا هم از رو ناچاریه دیگه چیکار کنیم ولشون کن

ساراجون چ خبر پانکچر شدی؟:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا به این چیزا فکر نکنید...اشکال شرعی دیگه چیه...ذهنت رو رها کن از این حرفا....مهم آینده زندگ ...

آره منم اصلا برام مهم نیست ولی اون خانومه اعصابمو خورد کرد خیلی راحت توهین کرد و گفت اون بچه حرومه. آخه مگه میشه منطقی نیست خب وقتی مرد مریضه راهش همینه دیگه والا بعضیا حرفشون رو مزه مزه نمیکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ولی حرصم دادا😊😊😊 عزیزم اگه خدا بخواد جمعه عمل دارم 

واقعا هم حرص دراره بعضی حرفا 

چ جالب روز جمعه افتاده عملت 

ان شاءالله دست پر باشی عزیزم 😍تخمکات تو اخرین سونو چند تا بود ؟

خانوما ی سوال تو دوران بارداری چطوری نافتون تمیز میکنین؟ من الان گوش پاکن کردم تو نافم حس کردم ی ط ...

عزیزم تو بارداری نباید با نافت ور بری .دیگه نکن ولش کن بی خیال شو .ماهایی که استراحت مطلقیم به زور رنگ حموم میبینیم دیگه چه برسه به پاک کردن ناف 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
یعنی اینکه مرد خودش اسپرمش رو تخلیه میکنه مشکل شرعی داره؟؟؟؟؟؟ اخه همین الان توی یه تاپیک با یه خانو ...

اره عزیزم متاسفانه اشکال شرعی رو داره. منم همیشه باهاش میرفتم. ولی اینکه بچه حرام باشه و... چررررت محضه. اصلاااا اعصابتونو سر این چیزای الکی خورد نکنین. اون بچه حلال زاده ی حلال زاده اس هیچ مشکلیم نداره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره منم اصلا برام مهم نیست ولی اون خانومه اعصابمو خورد کرد خیلی راحت توهین کرد و گفت اون بچه حرومه. ...

ولشون  کن ...اونا غار نشین افکار پوسیده خودشونن 

..مستقیم از جانب خدا اومدن واسه من و شما فتوا میدن

اره عزیزم متاسفانه اشکال شرعی رو داره. منم همیشه باهاش میرفتم. ولی اینکه بچه حرام باشه و... چررررت م ...

مگر اینکه هیییچ راه دیگه ای برای درمان یا تشخیص بیماری غیر این کار وجود نداشته باشه در اون صورت مشکلی نداره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعا هم حرص دراره بعضی حرفا  چ جالب روز جمعه افتاده عملت  ان شاءالله دست پر باشی عزیزم ...

آره به خدا انشالله که جای ما نباشن هیچ وقت ولی تا نباشن نمیفهمن. اره جمعه خیلی خوبه. انشالله فدات شم ۸ تا داشتم. انشالله خودتم گل پسری رو زود بیاری و موندگار بشه😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو رو خدا به این چیزا فکر نکنید...اشکال شرعی دیگه چیه...ذهنت رو رها کن از این حرفا....مهم آینده زندگ ...

قربونت برم عزیزم شرع رو هم همون خدا فرستاده گلم  اینکه اشکال شرعی داره راه هم داره کنارش . قرار نیس که کلا ببوسیم بذاریم کنار همه چی رو

کاملا میفهممت عزیزم. ولی الان فکرتو مشغول نکن. اشکال شرعی داشتن رو داره (مگر اینکه درمان هیچ راهی غی ...

رفتم خوندم نوشته اگه ضرری برسه اشکال نداره 

راستش من اولش رفتم پیشش ولی انقدر استرس داشت نتونست رفتم بیرون دیگه انجام داد حالا الکی دلمو خوش کردم که مثلا من تحریکش کردم 🙄خل نشم خوبه نمیدونم چرا اصلا بهش فکر میکنم 

پس با صدقه حله؟

2810