2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044058 بازدید | 684355 پست
قربونت برم عزیزم.چیکا برات تو برگه سونو جفت همین که پایینه چی نوشته؟یعنی از چه نوعی هست؟آخه دیگه کی ...

جفتش قدامي هستش عزيزم سمت چپي. گفتش سن بارداري بره بالا اينم خودشو ميكشه بالا. عزيزم منم دقيقا همينجوريم يكم سرپا بمونم يا راه برم واژنم سنگين ميشه

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم سمت چپی دختره .تکون هم خیلی میخوره ولی میگم پایینه هنوز

براي من سمت راستي كه خلفي هستش يك هفته اي ميشه تكون ميخوره سمت چپي تازه دوروزه . نگران نباش ميره بالا استراحت كن.

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم الهی من فدای تکوناشون بشن      

خدانكنه عزيزدل مهربونم😘😘😘ولي دوشب پيش اصلا اثري از تكون خوردن نبود تا صبح فرداييش كه بشه ديروز رفتم صداي قلبشونو گوش كردم بعدش زحمت كشيدن تازه تكون خوردن😐

خداياشكرت....❤️ 
خدانكنه عزيزدل مهربونم😘😘😘ولي دوشب پيش اصلا اثري از تكون خوردن نبود تا صبح فرداييش كه بشه ديروز رف ...

اخ عزیزم.هر لحطه استرس و دلشوره .منم همینطورم.روزا سخت میگذره

هردو رو؟ براي من زده ١٥٨ من ميگم حتما جنسيتو اشتباه گفته كه ضربانشون شبيه همه😂🤕

منم دقیقا عیت تو فک میکردم.اما فک نکنم .اینجا که من میرم تا مطمئن نشه نمیگه.اره هر دو ۱۴۸

سلام خوبید خانما،،میگم من استرس این هماتوم رو خبلی دارم،،با اینکه خونریزیم قطع شده خداروشکر ولی ازدیروز بعضی وقتا که میرم دستشویی رودستمال که خودم خسک میکنم یه کم خون قهوه ای میاد به صورت لک،،من خنگ پریروز از دکتر نپرسیدم که ایا خطری داره یا نه؟به عشق دوقلو بودنشون زود اومدم بیرون😅ولی یه عددی از دکتر شنیدم درمورد این هماتوم ۴۶ یا۴۸ بود دیگه منظورشو نمیدونم ومنم نپرسیدم ،،بنظرتون جذب میشه ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2810