2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043960 بازدید | 684352 پست
سلام گلم .من سه تا جنین انتقال داده بودم ک دوتاش گرفته بود. تو پنج هفته ساک و یولک ساک دیده شد امروز ...

عزیزدلم اگه ساک تشکیل شده انقد نگران نباش💙

به امید خدا کوچولوت یه گوشه ای تو دلت خلوت کرده و واسه نشون دادن خودش به مامانی داره ناز میکنه...

توکل برخدا. حال جوجه کوچولوت قطعا خوبه گلم.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
چقد زود رفتی آزمایش؟ دکترت گفت روز 12 بری؟ بازم جنین داری عزیزم؟ ناراحت نباش ما همه این روزا رو د ...

نه ولی جنینا بلاست بودن میخواست چیزی باشه تا الان شده بود صفر که نمیشد جنین فقط دو تا دیگه ضعیف دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش مثبت بود نازنین جان!  امروز آزمایش دادم و منفی شد مامانا برام دعا کنید 😢

عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلیییی. انشالله که خدا به دلت آرامش بده فدات شم باز خدا رو شکر جنین داری. هر چی بگم از ناراحتیت کم نمیکنه متاسفم گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره واقعا پروسه خسته کننده و فرسایشی هست  مرسی پونه جون انشالا بارداریت به ثمر نشسته و نی‌نی ر ...

پناه برخودش... من هنوزم به اون حاشیه امن نرسیدم. بهم گفتن دوهفته دیگه برم سونو ببینن رشدش نرماله یا نه. با توجه به بلاست بودن جنین و تاریخ انتقالم؛ ساک خیلی ریز دیده شد. این واسه من خیلی نگران کنندست. تا ده دوازده روز دیگه باید همچنان پادرهوا بمونم تا سونوی مجدد.

چه میدونم خواهر توکل برخدا

کاش مثبت بود نازنین جان!  امروز آزمایش دادم و منفی شد مامانا برام دعا کنید 😢

عزیزم متاسفم و خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم، بازم جنین داری عزیزم؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

💐💐💐💐💐💐💐💐 سلام دوستان عصر بخیر . میخاستم بدونم روز نهم قبل انتقال بری سونو بشی چند روز بعدش برات تاریخ عمل میزنن یعنی چند روز بعدش انتقال میدی ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه ولی جنینا بلاست بودن میخواست چیزی باشه تا الان شده بود صفر که نمیشد جنین فقط دو تا دیگه ضعیف ...

چی بگم والا
من معمولا دکترم رو 17 و 18 روز آزمایش ها رو میبنده
توکل به خدا
امروز برای یکی از بچه ها یک دونه جنین گرید C گرفته بود
خداروشکر ک بازم داری
خدا به دلت صبر بده عزیزم

اره ساک و کیسه زرده دیده شده بود اما این دفعه هیچ چی. 

خب عزیزم وقتی نه لکه بینی داشتی نه چیزی؛ نگرانیت واسه چیه..فقط توکل کن به خدا. جوجت حالش خوبه خوبه به حق فاطمه زهرا

💐💐💐💐💐💐💐💐 سلام دوستان عصر بخیر . میخاستم بدونم روز نهم قبل انتقال بری سونو بشی چند روز بعدش ب ...

ممنون میشم اونایی که انتقال دادن اطلاع دارن بهم بگن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه ولی جنینا بلاست بودن میخواست چیزی باشه تا الان شده بود صفر که نمیشد جنین فقط دو تا دیگه ضعیف ...

عزیزم متاسفم انشالله خدا برات معجزه وکنه هر چه زودتر  یه فرشته بزاره تو دلت 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فکر کنم منم دی میشم همین حدودهای تو یکم دیر تر.چه انتظار سختیه تا جنسیت ها.رفتی آزمایشاتو بدی؟

اره به هم نزدیکیم.ازمایش غربالگری دادم هفته دیگه اماده میشه سلفری هنوز ندادم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810