2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
چند روزه چقدر حرص خوردم 😥

عزيزم من همسرم تو اون محيط و اتاق اونجا خودش استرس ميگرفت به اندازه كافي. ترجيح دادم تنها باشه تا حداقل بجاي نمونه سالم يه نمونه داغون تحويل بديم. بعدشم اينهمه سال ازمايش داده من همراهش نبودم به نظرم اصلا مسئله مهمي نيست 

خداياشكرت....❤️ 
سارا جون شما خريدتو شروع كردي؟

منتظرم هفته دیگه از جنسیت مطمئن شم بعد شروع کنم🥺

ولی اصلا نمیدونم چی باید بخرم چی لازمه چی لازم نیس ی هفته پیش رفتم حضوری فقط نگاه میکردم وذوق کزده بودم ولی نمیدونستم چی بخرم 😂😂😂یدونه پستونک و یدونه شیشع شیر گرفتم برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظرم هفته دیگه از جنسیت مطمئن شم بعد شروع کنم🥺 ولی اصلا نمیدونم چی باید بخرم چی لازمه چی لازم نی ...

اي خدا فداشون بشم من😍😍بري خريد خود به خود دستت مياد چيا بگيري

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون اکوی قلب جنین هم واست نوشتن؟؟  اکو قلب معمولا چند هفته خوبه انجام بدیم ؟

نه عزيزم دكتر سونوگراف كه چيزي نگفت حالا شنبه پيش دكترم نوبت دارم ببينم ميگه انجام بدم يا نه

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من فردا تحمل گلوكز دارم امشب قرصامو بخورم مشكلي نداره؟ چندتا ويتامين و پردنيزولون هستش بخاطر ...

باشه عزیز دلم میرم تو سایتش نگاه میکنم .ممنون از راهنماییت.چیکا جون برای تست تحمل گلوکز رود بهت نگفته بری؟؟؟اخه از هفته ۲۴ تا ۲۸ هست من خودم میخوام پنج شنبه برم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...

سلاام. خیلی مبارکه عزیزم   به دل خوش بگذرونی این روزهارو

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈