2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043758 بازدید | 684336 پست
الان که من عکس رنگیم وازمایش هام آماده است باکجابایدهماهنگ کنم که حداقل انتقال جنینام بادکترنصرباشه& ...

با مام باید تماس بگیری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
هرکسی با نصر بخواد انتقال بده بعله مگه پیجشو نداری اردیبهشت هفته اخر اومد ۴۵۷نفر انتقال داد رفت

نه ندارم اگه شمادارین پیجشومیشه لطف کنید

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان .فردا برم ببینم چنت تخمک اومده بالا. یه قلم سنینال رو ۵ روز میزنم ۳۶ واحد.یک قلم رو ۵۱۰ تومن خ ...

انشاالله تخمکات تپل شده نگران نباش من آخرین سونو کلا9 تا تخمک خوب داشتم اما تا روز پانکچر بازم سینال زدم که روز پانکچر وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون 21 تا تخمک داشتم  و هایپر شدم نگران نباش من آخرین روزا 36 واحد میزدم چقد گرون شده من اردیبهشت دوقلم خریدم کلا 500 دادم اونم آخر  اضافه اومد همونجا اهداش کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
جنبنها ساری هستند  و اونجا اصلا dfi چک نمیکردن! هر چند در هر دو انتقالم جنین بلاست داشتم ...

عزیزم میدونم انتقال منفی واقعا فشار روانی زیادی برای آدم داره! عالیه که همه چیزرو چک کردی شما که این همه زحمت کشیدی عکس رنگی هم حتما بده ولی یجای خوب بده که همه دکترا قبول دارن مثلا ابن سینا

منم قبلا با معروفترین دکتر هیسترو شده بودم ولی بعدا با سونو سه بعدی و عکس رنگی معلوم شده سپتوم رو کامل برنداشته بوده! 

انشالا اینبار مامان میشی و مزد زحماتت رو میگیری گلم 

من خودم با علیرضایی بودم راضی بودم مهم حس خودته که انرژی خوبی بفرستی و بگیری وگرنه علم همشون یکیه و ...

من باراول بادکترتمیزی ویزیت شدم  حس خوبی ازش گرفتم حالایه سوال پس من ازاین به بعدبیماردکترتمیزی هستم یادکتراش تغییرمیکنن براویزیت دفعه ی بعدی بعدشم دکترنصرخودشون پرونده ی بیماروبررسی میکنن ونظرشونوبگن 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
عزیزم میدونم انتقال منفی واقعا فشار روانی زیادی برای آدم داره! عالیه که همه چیزرو چک کردی شما که این ...

ممنونم

شما باردارشدید انشالله؟

با تسه چندتا جنین تشکیل شد؟گریدشون خوب بود؟

من باراول بادکترتمیزی ویزیت شدم  حس خوبی ازش گرفتم حالایه سوال پس من ازاین به بعدبیماردکترتمیزی ...

با هر دکتری بخوای میتونی خودت وقت بگیری.تمیزی رو دوست داری موقع نوب دهی همونو وقت بگیر

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من باراول بادکترتمیزی ویزیت شدم  حس خوبی ازش گرفتم حالایه سوال پس من ازاین به بعدبیماردکترتمیزی ...

با تمیزی وقت بگیر

والا من دیگه مام نمیرم نمیدونم پروندتو براش میفرستن یا نه

برو تو پیج مام تو فالووراش نصر فالو کن نمیتونم اینجا بفرستم عکس فرستادن سخته اینجا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
هرکسی با نصر بخواد انتقال بده بعله مگه پیجشو نداری اردیبهشت هفته اخر اومد ۴۵۷نفر انتقال داد رفت

يا خود خدا چقدر امار نازايي بالاست ٤٥٧ نفر فقط با يك دكتر😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
الان که من عکس رنگیم وازمایش هام آماده است باکجابایدهماهنگ کنم که حداقل انتقال جنینام بادکترنصرباشه& ...

از یکی از دکترهای تیم نصر وقت بگیر برو مام.نشون بده بهشونم بگو میخوام با نصر انتقال بدم بهت دارو میدن تا تنظیم بشی که به نصر برسی

بچها میگم سونو ان تی رو شکمی انجام میدن یا واژینال؟

شکمی

افتضاح بود 

اصلا مام میری افسردگی میگیری جلوش پارکه طفلکا از شهرستان میان اونجا میشینن تا نوبتشون شه از ۷ صبح اونجا غلغلس اونروز زنه از کرمانشاه اومده بود ۵ صبح رسیده بود میگفت ویزیت شم برگردیم با اتوبوس تا حرکت نکرده 

خیلی نازایی زیاد شده هرمرکزی میری شلوغه

بعد تازه نمیدونی چه سگ مسزنه گربه میرقصه ای میشه دوراز جون همه.فکر کن این تعدادو مثلا میخوان تو4روز انتقال بدن.این سری رو 1000نفر میگن بچه ها وقت گرفتن برای انتقال با نصر  برای1هفته حدودا خودت تصور کن چی میشه

2810