2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
بسلامتی عزیزم دفعه قبل که انتقال دادی جنینات رو هچینگ کرده بودن؟ الان از کجا بفهمم جنینام هچینگ شده ...

آره هچینگ شده بودن .من داخل پروندم دستورش نوشته شده بود .بعد هم که صورتحساب برای بیمه تکمیلی گرفتم هزینه هچینگ رو لحاظ کرده بودن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  دوستان  برای مرفولوژی کم و dfi بالا۳۰(حدود ۳۴) چه ویتامینهایی رو‌پیشنهاد میدید؟ ...

سلام عزیزم خوبی؟ تعداد اسپرم چه قدر هست؟ 

ما که با dfi 38.5 میکرو کردیم و فقط ویتامین سی 250،ویتامین‌ ای 100 روزانه همسرم مصرف می‌کرد، از اون مهمتر پیاده روی منظم و خنک نگه داشتن بیضه ها با آب خنک بود، بعد هم میوه و سبزیجات تازه رو بیشتر مصرف کردیم 

اگر تعداد خوب هست اصلا و ابدا نذاری تسه کنن، رویان هم نظرشون مثل مام هست و میگن تا میشه اسپرم از راه انزال گرفت تسه لازم نیست

سلام من بعد سونوی پانکچرم دکتر وضعیت و که میگفت به ماما گفت رحم سرکلاژ الان زدم گوگل اورد رحم دوشاخه ...

سلام عزیزم چرا می‌ترسی، یه دوستی داشتیم به نام مونا جونی، اونم رحم دوشاخ داشت، طبیعی حامله شد، سرکلاژ هم نیاز نشد 

لطفا نت گردی نکن اگر پزشک یا رشته های مرتبط نیستی چون گوگل اطلاعات غلطی میاره بالا اگر بیس پزشکی نداشته باشی

قربونت مهربون اره برو ضرر نداره. گفت تمام سونوگرافي و ازمايشاتي كه تا الان انجام دادي رو بيار

فداتشم.ای بابا مشکلم اینم دکترم سونو نمیده اصلا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
رفتم واومدم عزیزم گفت دوقلوهستن قلبشونم تشکیل شده خداروشکر،،گفت هماتوم داری باید استراحت کنی داروهام ...

بسلامتی خداروشکر دیگه قلبش تشکیل شده ۹۰ درصد کار پیش رفته و خطر کم شده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من حس میکنم سینال میزنم شکمم بزرگ میشه.ایا درسته؟☹ خانوما ؟اگه دکتر گفت میتونم انتقال فرش داشته باش ...

منم سینال زدم مشکلی نبود  اتفقا شکر خدا تخمک زیادی هم داشتم شاید اینطوری نیس زیادی حساس نباش به نظر من به دکترت اعتماد کن اگه صلاح دونست فرش خوبه برات من خودم هایپر شدم دیگه فرش انتقال ندادن فریز کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام خانمای گل فردا صبح انتقال جنین دارم

اولین بارمه 

چه توصیه هایی برام دارید❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
2810