2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
 انشاالله بارداری و زایمان سلامت و راحتی داشته باشی. عزیزم، مورفو شوهرم ۶ هست و دی اف ای ۲۴ شد ...

سلام

Dfi بالاتر از ۳۰ بوده که شده ۲۴؟

میشه بگید چند ماه طول کشید و چیکار کردید؟چه داروهایی خریدید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم🥰🥰🥰 مبارکت باشه، خودتو حسابی آماده کن انشاالله به دنیا بیان دیگه یه دقیقه ام استراحت نداری😅

سلامت باشی عززیزم،،ایشالله ،،خداکنه اینا صحیح وسالم دنیا بیان من جونمو میدم واسشون😍😅😅

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم خداروشکر، انشاءالله قلب کوچولوشون 120 برات تپه،حسابی استراحت کن، امروز چند هفته ای قلبشونو دید ...

ممنون گلم،،شش هفته وسه روز

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بیا برام بگو دکترت کیه ؟ و هر چی که به درد هممون میخوره ؟ از مکملها تا .... بگو مامان قل قلوها (دختر ...

عزیزم من همدان بیمارستان فاطمیه میرم اونجا تیمی هستن دکترا الان فقط دکتر پیله ور ویاونگی هستن

مکملم که منظورتون تقویتیه هیچی نداشتم

فقط داروهام استرادیول وشیاف پروژسترون وامپولش وفولیک اسید وااس ا وپردنیزولون بود

بعدوقبل انتقالمم تغذیه عادی بود چیز خاصی مصرف نکردم 

پس برو پیشش یه بار ببین اصلا چی میگه. همسرت عرفان آز اسپرم داد؟

نه اینجا برای خواهرم اومدم . عمل آندومتریوز انجام داد . دکتر اصف جاه و ربانی اصلا نوبت ندادن . دکتر مهدوی عملشو انجام داد . الان اینجام . خییییلی طول کشید عملش . سارا جون براش دعا کن . دلم گرفته

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من همدان بیمارستان فاطمیه میرم اونجا تیمی هستن دکترا الان فقط دکتر پیله ور ویاونگی هستن مکملم ...

مرسی گلم از توضیحت انشالله بارداریتو به خوشی و سلامتی طی کنی و سالم و سلامت بغلشون کنی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
وای شمیم جون چقدر برات خوشحالم، خدا رو هزار بار شکر

ممنون عزیزم ایشالله قسمت همه منتظرا بشه بحق فاطمه زهرا

نه اینجا برای خواهرم اومدم . عمل آندومتریوز انجام داد . دکتر اصف جاه و ربانی اصلا نوبت ندادن . دکتر ...

عزیزم چشم حتما هر روز حدیث کسا میخونم ویژه برای خواهر گلت دعا میکنم نگران نباش قربونت برم انشالله که عمل موفقیت آمیز بوده و سلامت باشن همیشه. ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی شکر عزیزم .تا تو این مراحل نباشی و این چیزا رو تجربه نکرده باشی نمیتونی درک کنی طرف چی میگه .وا ...

قربونت برم مامان مهربون واقعا هم همينطوره مخصىصا وقتي فكر ادم مشغول باشه تا صبح يا جون ميده بخوابه يا هزارجور كابوس بي خود ميبينه. الهي همه ني نيا صحيح و سالم بيان بغل مامان باباشون به حق امام زمان❤️

خداياشكرت....❤️ 
داشتم چت ها رو میخوندم که رسیدم به اینجا.خوب خداروشکر.خیالت راحت شد.داستان بهداشت چیه؟کی و کجا باید ...

فدات مهربونم. بهداشت محلتون بايد بري عزيزم پرونده برات تشكيل ميدن تا موقع زايمانت وضعيتتو چك ميكنن مثلا همين ضربان قلب جنين و فشار خون و وزن اينا بعدش كه ني ني بسلامتي به دنيا اومد بايد ببريش واكنسشو اونجا بزنن. من هيچوقت قبول نداشتم ميگفتم ولش كن بهداشت چيه اخه تا اينكه ديشب رفتار افتضاح ماماهاي بيمارستانو ديدم صبح به شوهرم گفتم بيا بريم بهداشت يا خوبه يا خوب نيست ديگه. رفتم خداروشكر ديدم عاليه نزديك خونمونم هست والله اينقدر هم با حوصله و با ادب بودن دريغ از يذره استرس. 

خداياشكرت....❤️ 
2810