2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044070 بازدید | 684356 پست

دوستانی ک ای وی اف کردین..من چهارماه پیش ای وی اف کردم ومنفی شد از اون موقع ی ماه لکه بینی دارم ی ماه ندارم..شماها لکه بینی نداشتید ماههای بعدش؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=197571055]سلام عزیزم بله از دوازده تا دوتا داشتم الان زنگ زدم میگن یکی دیگم پیدا شده 😆😆😆😆 ...

اره ۱۸و۶۰۰هزینه تعیین جنسیت دوازده تا شد که گفتن یکیش نامعلومه بعد زنگ زدن گفتن گویا پسره از دوازده تا سه تا پسر دارم تو دونی یه دوتایی یک دونه تکی تویک نیم سه تا جنینه تعیین جنسیت نشده 

دوازده تا جنینم شد سه پسر سه تام بدونه تعیین جنسیت تو فریزردارم

راستي ازمايش همسرت dfiهم داشت دوباره ازمايش داد تحركaچند بود؟ميگن هر چي dfiكمتر باسه بهتره براي تعداد پسر والا بچه ها گفتن  ،خيلي ها تو مام تعداد بسر ها كم بودن با هم تو گروه بوديم فك ميكرديم كار جنين شناس خوب نيست ولي روز انتقال يه خانوم ٤١ ساله از ٨ جنين همه ش پسر بود. ولي متاسفانه اونم منفي شد  نميدونم چرا اين بار تعيين جنسيت ها تو مام منفي شدن كسي هم پيگيري نكرد متاسفانه  من فعلا هيجي همسرم بايد دوباره مكمل بخوره جون كرونا خيلي ضعيفه كرده شايد برم ايواي الان شما كلا هزينه پانكجر وتعيين جنسيت جقد دادين؟

[QUOTE=197571055]سلام عزیزم بله از دوازده تا دوتا داشتم الان زنگ زدم میگن یکی دیگم پیدا شده 😆😆😆😆 ...

خودم فقط تقویتی اوابوست متفورمین روزی دوتا کیوتن هفته ای یه دونه ویتامین دی ویتامین ای زینکم گهگاهی

اره ۱۸و۶۰۰هزینه تعیین جنسیت دوازده تا شد که گفتن یکیش نامعلومه بعد زنگ زدن گفتن گویا پسره از دوازده ...

گريدشون جند بود نگفتن من روز انتقال فهميدم سه تا داشتم دوتاش نوشته بود اب نرمال نفهميدم جرا نرمال نبودن

خودم فقط تقویتی اوابوست متفورمین روزی دوتا کیوتن هفته ای یه دونه ویتامین دی ویتامین ای زینکم گهگاهی

به جاي اوابوست ميتونم اينو فوليك بخورم ميشه؟ روزي چند تا  چون واقعا اوابوست خيلي كرونه

راستي ازمايش همسرت dfiهم داشت دوباره ازمايش داد تحركaچند بود؟ميگن هر چي dfiكمتر باسه بهتره برا ...

نه دیگه ازمایش نداد چون سالم بود اتفاقا من میخواستم این بار نشه برم مام پس همه جا اینجوریه نمیدونم حرکتشو ایننا چنده ولی دکتر گفت همه چیش نرماله کل هزینه با فریزتا الا ۳۴انتقالم هست هزینه ی اونو نمیدونم 

نه دیگه ازمایش نداد چون سالم بود اتفاقا من میخواستم این بار نشه برم مام پس همه جا اینجوریه نمیدونم ح ...

همه جا همينطور منم دوستام تعداد پسرشون همه يك الي ٢ تا بودن هزينه تعيين جنسيت ٨ جنين تو مام ١٥ ميليون شده 

گريدشون جند بود نگفتن من روز انتقال فهميدم سه تا داشتم دوتاش نوشته بود اب نرمال نفهميدم جرا نرمال نب ...

گفت دو تاش عالیه یکیش خوبه کیوتن قرمز روزی یکی اره اینوفولیکم همون کارو میکنه والله من ماه اخر واوابوستو خوردم روزی دوتا بخور

2810