2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
ممنونم ازت که اینقدر لطف داری💙 الهی بحق فاطمه زهرا و به حق دل پاکت خودت حاجت روا بشی به زودی زود.. ...

قربونت برم عزیزم. فقط همین ی کار ازم برمیاد. خوش خبر باشی الهی عزیزم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

میشه بگین تو‌چندم سیکل جنینارو انتقال میدن من این ماه انتقال دارم ولی نمیدونم حدودا تو چندمه سیککله

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مهربون    انشاءالله به زودی روزی خودت عزیزم، ده هزار

مبارکت باشه عزیزم بارداری خوبی داشته باشی 💞💞

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها سن بارداری با ای وی اف چه جوری حساب میشه من ۲۳ خرداد انتقال دادم چند هفته ام میشه 

اولین روز از اخرین پریودت حساب کن

بعدم سونو قلب بری اندازه میزنه بهت میگه دیگه یا یکی دوروز عقب جلویی یا درسته با پریودت

تاریخ دقیق دبگه انتی اوکیه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خدا از دهنت بشنوه دوستم

پونه جونم عزیزم الهی که برات بهترینا پیش بیاد دوست منم همین شد افت بتا خونریزی ولی چندوقت بعد قلب یه قلشم زد و بچش ۳سالشه به نظر من تحت نظر یه پزشک برو که جواب درست بدن

والا ۶هفته همینه دیگه ساک کوچیک و جنینم کوچیک تا ۷ هفته بری ایشالله قلب داروهاتو مصرف کن تحت نظر یه دکترم باش

میشه بگین تو‌چندم سیکل جنینارو انتقال میدن من این ماه انتقال دارم ولی نمیدونم حدودا تو چندمه سیککله

بستگی به اندومترت داره

سلام عزیزم پریود شدی داروهات شروع کردی؟  چی داد بهت امپول روزی چند واحد هر کدوم؟

سلام گلم بله پریود شدم رفتم سینال اف ۳۰۰ واحد روزانه و اچ ام جی دو پودر و یه آب مقطر. سینافکت ۲۰ واحد. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

سلام جان جانانم خدا رو هزار مرتبه شکر مامان خانوم مبارک باشه انشالله که صحیح و سلامت بغلش کنی. ممنونم از دعای قشنگت❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
استرادیول که مصرف میکنم تا سه هفته دیگه این هفته سه تا هفته بعد دو تا هفته بعدش یکی و بعد قطع از ...

من چون بعد ج ازمایشم ویزیت نشدم دارم طبق روال قبلی همون روزانه 4 تا رو میخورم. راستی تو سونو توام فقط همون ساک بارداری رو دید، من نگرانم خیلی

من چون بعد ج ازمایشم ویزیت نشدم دارم طبق روال قبلی همون روزانه 4 تا رو میخورم. راستی تو سونو توام فق ...

اره فقط ساک دید و منم دلشوره دارم واسه همین از سونو عارفی خوشم نیومد چون کلا چندثانیه ام بیشتر سونو نکرد و سریع گفت پاشو😑😶😐

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من چون بعد ج ازمایشم ویزیت نشدم دارم طبق روال قبلی همون روزانه 4 تا رو میخورم. راستی تو سونو توام فق ...

خودت کمش کن هر هفته

صبر نکن تا ۲۹ام

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810