2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043888 بازدید | 684348 پست
به نظرم همین رو بگیر فرقی نداره کجایی باشه

باشه الان عکس اینی که میخوام بگیرم برات میفرستم اونور

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم خداروشکر چنده بتات  ب خداوقتی تو نی نی سایت کسی مثبت میشه ی جوری خوشحال میشم انگار خودم ...

ممنون مهربون  انشاءالله به زودی روزی خودت عزیزم، ده هزار

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جان دلم،عزیزم خیلی خیلی مبارکتون باشه💚💛🧡❤ چه خبری شیرین تر از این❤❤❤ انشالله بارداری توام با ...

ممنون نیلوی عزیزم  انشاءالله به زودی قسمت خودت گلم  

اره عزیزم دیسکی هست..من خریدم ۳۰۰..دکتر من گفت این خ بهتر از ایرانیه اس 

باشه منم همینو میگیرم پس

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جاااان دلممممممممم مبااااارکاااا باشه عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍 خدارو صد هزار بار شکرررر❤❤😍😍😍 چ ذ ...

مرسی تمنا جون  آره واقعا ذوق داره، انشاءالله به زودی خبر بارداریتو بشنویم و حسابی برات ذوق کنیم  

سلام بچه ها من تو ای وی اف تعیین جنسیت ام چهارشنبه تخمک کشی شدم امروز گفتن فقط یک بسته جنین دارم که ...

برات تعینن جنسیت نکردن؟اخه برایه ما تعیین میکنن بعد فریز میکنن منم چهار شنبه تخمک کشی داشتم فردا جوابمو میدنن

سلامت باشی عزیزم، لطف داری    ده هزار

سلام عزیزم خیلی برات خوشحال شدم انشالله به سلامتی گل پسری رو بغل کنی میشه بگی بعد انتقال چه مراقبت هایی داشتی؟

برام دعا کن فردا قراره خبر جنینامو بهم لدم خیلی استرس دارم خدا خودش کمکمون کنه

وای خداروشکر عزیزم❤❤❤❤ مبارکت باشه ایشالا ۹ ماه رو به خوبی و خوشی بگذرونی عدد بتات چند بود؟ انشال ...

قربونت برم گلم  انشاءالله روزی خودت به زودی زود عزیزم، بتام ده هزار هست، باشه گلم حتما براتون می نویسم.

آخ جووووووووون   . مباااااااااارکه. بسلامتی ان شاالله عزیزم

سلامت باشی عزیزم  انشاءالله به زودی خبر بارداری خودت و بقیه منتظرا رو بشنوم و براتون ذوق کنم  

2810