2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043955 بازدید | 684351 پست
وای این که خیلیا فکر میکردن خودمونو لوس میکنیم دردمون رو صد چندان می‌کرد.....  من بعضا خودمم ب ...

اره دقیقا. بمنم همش همینو میگن. توکل به خدا. تنها چیزی که یکی دو ساله دردمو کمتر می کنه چایی دارچین و زنجبیله. انقد زنجبیل میریزم تو اب جوش و دم میکنم که قشنگ بی حسم میکنه. این بارم ماما میگف روغن زنجبیل بگیر و رو شکمت بمال همون کارو میکنه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خودتون ميتونيد بزنيد زير شكم چربي داره درد نداره يهو دارتي بزن  راستي قرار شد nipt را بديد؟ قب ...

بله حتما اینکارو بکنید من از ماما دکتر زنگ زدم پرسیدم گفت کی گفته اینو دیگه از کجا آوردی اما رفتم آزمایشگاه ازم سوال پرسید که قطع کردم یا نه 48 تا 72 ساعت باید قطع بشه وگرنه جوابش اشتباه میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توصیه نمیکنم عزیزم سر خود اینکارو بکنی.....  فعلا تا با دکتر تماس بگیری دراز بکش پاهاتم بلن ...

ممنون عزیزم، انشاءالله  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم انوکسان رو خودتم میتونی راحت بزنی.... 

من خيلي ترسو هستم توي اين زمينه، حتي به سوزنش هم نگاه نميكنم😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خودتون ميتونيد بزنيد زير شكم چربي داره درد نداره يهو دارتي بزن  راستي قرار شد nipt را بديد؟ قب ...

خودم اصلا جرأت زدنش رو ندارم. Nipt رو ماما گفت زوده الان. گفت ماه ديگه كه بياي برات مينويسم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خودم اصلا جرأت زدنش رو ندارم. Nipt رو ماما گفت زوده الان. گفت ماه ديگه كه بياي برات مينويسم.

اا پس قرار شد هم غربالگری بدی هم سلفری؟ میگفتی بابا یهو بذار یکیشو بدم دیگه 

چون از هفته 11 میشه انجام بشه تا هفته 18 فکر کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آنا جون واقعا شده کسی بدون علامت مثبت بشه؟  آخه بدون هیچ علامتی که نمیشه 🥺

من من. تا ۸ هفتگی هیچ علامتی نداشتم هیچیا. بعد یهو از یه روز شروع شد تهوعم. 😕

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
کیا نتیجه میکروسکوپ مثبت شده با کیفیت اسپرم کم متحرک کمک؛جنین سه روزه گفتن انتقال باید بدیم چون کیفی ...

خیلیا اینجا با مورفو صفر حتی آزو اسپرمی مامان شدن عزیزم فقط استرس و از خودت دور کن

خیلیا  با جنین 3 روزه مثبت شدن 

همه هم اکثرن اقایون مشکل داشتن فقط بسپار بخدا و خودتو تقویت کن پیاده روی کن آب زیاد بخور

اا پس قرار شد هم غربالگری بدی هم سلفری؟ میگفتی بابا یهو بذار یکیشو بدم دیگه  چون از هفته 11 می ...

آره قرار شد جفتش رو برم، خودم نرفته بودم همسرم رفته بود پرسيده بود. اگه خودم رفته بودم بهش ميگفتم يكيشو بدم.

یعنی بعداز انتقال پیاده روی کنه؟؟

نه عزیزم منظورم قبلش بود

کی انتقال داری؟ 

چنتا جنین تشکیل شده برات؟ 

نه عزیزم منظورم قبلش بود کی انتقال داری؟  چنتا جنین تشکیل شده برات؟

گفتن فردا صبح بیا تا بهت بگیم انتقام بدیم برات،روز ۴شنبه تخمک کشی داشته گفتن خیلی کیفیت تخمک عالیه ۸تا تخمک بود 

2810