2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
سلام عزیزم خوبی؟ بعد از دیفرلین هم پریود میشی گلم نگران نباش  حتما خودت هم یاد آوری کن، تو سیک ...

من نمیدونم والا انگار یادشون رفته اندازه بگیرن

فقط من دیدم تو برگه ای که بعد از پانکچر بهم دادن نوشته بود اندازه گیری ندارد

زینبی جان اخه به من نگفتن پریود شدی بیا فقط گفته دوهفته بعد از دیفرلین دوم بیا که استرادیول روشروع کنیم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اره ميشه رفت عزيزم من طاقت نداشتم دو سه بار تا حالا بيرون رفتم سونو🤕

منم اصلا نمیتونم

کاش دلامون شیشه ای بود🤣

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم بعد از چهار روز این دوز هاش سی جی از بدن می ره مطمینم بارداری. چون من سر بچه قبلیم همین طو ...

واقعا؟  خدا خیرت بده، امیدوارتر شدم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@زینبی_بابا     زینبی جان این دستور سیکل انتقال من تو رویان هست مریض دکتر مشایخی هستم ...

زینبی جان با توجه به این سیکل من چکار کنم 

خودم زنگ بزنم بگم عمق رحم منو اندازه نگرفتید

یا بزارم پریود شدم بعد امپول اول حضوری برم؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
قربونت گلم بله ولی من وسط راه انتقال رو کنسل کردم رفتم دوباره پانکچر شدم این اولین انتقالمه انشالا ا ...

به امید خدا خیر بوده و حتما همین بار اول نتیجه می گیری 💚😚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اي جون دلم الهههي فداش بشم من😍😍😍😍😍تا اخرشو خدا بهم رحم كنه🤕

قربونت برم عزیزم خدا نکنه😘😘

نگران نباش گلم استرس بیش از حد ضرر داره ها بذار اون وروجکای خوشگل خوردنی کارشونو بکنن به وقتش لگد بارونتم میکنن از نوع شدید من بعضی وقتا از شدت لگداش از خواب بیدار میشم☺

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من اینو اونموقع ام بهت گفتم که😄

مرسی عزیزم اما حتما منو ریپلای نکردی چون من هرچی گشتم ندیدم پیامتو تو پیامام

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم خوبی خوبی؟ الان چند هفته هستی؟  نه بعید میدونم یادش رفته باشه، ولی ازش بپرس بالاخر ...

۳۰هفته هستم اره رفتم دکتر گفت الان که خون دماغ نمیشی بخور ولی اگه باز خون دماغ شدی خبر بده 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤