2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
نیلو  و داداشم  برام دعا کنین خوب پیش بره گاهی وسط راه دچار تردید میشم خیلی داغونم

ای جانم اصلا تردید نکن و نا امید نشو عزیزم انشالله که کلی تخمک و جنین برات میشه داروهاتم خوبه به امید خدا با خبرای خوب میای حتما. داکسی که گفتی واسه عفونته فکر کنم. برات کلی دعا میکنم اگه خدا قبول کنه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من امپولارو پنج روز بزنم و روز ۹ پریود برم سونو.بنظرتون سونو باز میگه فلان روز بیا پانگچر یا میگه ...

بستگی به رشد و سایز تخمکات داره گلم نگران هیچی نباش. چرا پنج روز میزنی پس تا روز ۹ امپول نداده؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟ بعد از دیفرلین هم پریود میشی گلم نگران نباش  حتما خودت هم یاد آوری کن، تو سیک ...

سلام عزیزم. ببخشید یه سوال داشتم.

دکتر بعداز پانکچر برام ستروتاید و لتروزول نوشته بود. من سه روز بعداز پانکچر پریود شدم( دوهفته مونده به موعدم) خیلی شدیده و خیلی درد دارم. روزی دوتا لتروزول باید بخورم. 

روزی دو یا سه بار شیاف دیکلوفناک میزنم برای دردم خوب میشه. اشکالی نداره این شیافا؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام دوستان عزیزم خوبین من سه شنبه پانکچر کردم ولی متأسفانه شکمم اب اورد دکتر گفت بمونه برا دوناه ب ...

علائمت چی بود؟ کی تشخیص داد آب آورده؟

نمک و غذای شور بخور. دوغ زیاد بخور عزیزم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه انشاالله مثبته از اول حس میکردم شما هم مثبت میشین منم مثل شمام بخاطر کار همسرم استان بوشهر زن ...

سلام عزیزم من بوشهر زندگی می کنم دکتر سهیل خوبه بوشهر اصلا نیازی نیست برید این همه راه 

شیراز دکتر گویا مددی کارش خیلی خوبه شاگرد دکتر من بوده یعنی تا سه سال پیش دستیاره دکتر رستمی بوده. من بچه اولم رو زیر نظر یه دکتر معمولی بودم چون رفت و امد سخته 

دکتر همون روز پانکچر گفت از دیروز شکمم یکم باد کرده درد دارم نمیدونم چیکار کنم

به نظر من چیز مهمی نیست. بازم ببین نظر باقی دوستان چیه.  من شکمم خیلی بزرگ و دردناک شده بود. دوکیلو اضافه شد وزنم.

غذای نفاخ به هیییچ وجه نخور. دوغ زیاد بخور. استراحت کن حتما.

پير شدم پير😩😩

اونارو هم پیر کردی😂الان میگن چه اشتباهی کردیم زود حرکت کردیما حالا این خانوم همیشه میخواد دستمونو بگیره ببره چکاپ

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنونم مهربونم

چیکا جون عزیزم نگران نباش از این ببعد کم کم حرکتاشون بیشتر میشه حالا اول راهی دیروز صبح نینیم تکون نمیخورد چیزای شیرین خوردم سمت چپم دراز کشیدم انگار نه انگار دیگه داشتم دیوونه میشدم تو خونه هم تنها بودم پاشدم لباس پوشیدم برم بیمارستان چنان لگدی زد خنده ام گرفت لباسامو درآوردم گفتم بچرخ تا بچرخیم وروجک منو مسخره خودت کردی اومدی حسابتو میرسم😂

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن