2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
قربونت عزیزم     سلامتی. هنوز هیچی . دارم فعلا بادکش و حجامت و... رو انجام میدم. ی بار حجا ...

انشالا بسلامتی خیره عزیزم من که یکهفته ست انتقال دادم و در انتظار سختی برای آزمایش بسر میبرم 😬 

بچه ها این بار ۶روزه اچ سی جی زدم و۱۰روز به موعدم مونده ودرد پریود  خفیف دارم ۳روزه ودرد سینه درد پا درد دوطرف شکم تیر کشیدن رحم احساس میکنم دارم پریود میشم آخه همیشه تقریبا ۱۲یا ۱۴روز بعد آمپول میشدم دیدیم خواب دیدم پری شدم تورو خدا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه منو مدیون خودش میکنه🙁☹😭😭😭😭

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش رو به دکتر خودت نشون دادی؟ چون ivig و پردنیزولون داشتی ممکنه بالا پایین بودن فاکتورا از اونا ...

دکتر خودم‌عارفی که خارج دکتر جانشینش دید داروهامم گفتم بهش که چیا میخورم‌این داروهارو داد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عارفی کی برمیگرده؟؟؟برای مرداد به من وقت عمل داده

۲۶ تیر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
@زینبی_بابا   عزیزم حالتا من ایناس موقع دستشویی ادرارم تموم میشه بعد حس میکنم دوباره دارم ی ...

فکر کنم عفونت ادراری داری باید بری دکتر برات آزمایش کشت و آنالیز ادرار بنویسه، و اصلا کلا بررسی کنه علت چی هست و دارو بده بهت گلم 

بقیه علائم هم اهمیتی نداره فعلا، اگر لکه بینی داشتی به مرکزتون زنگ بزن دوز پروژسترون و داروهای ضد انعقاد رو برات عوض میکنن

عزیزم ۲۲ تا تخمک داشتی که ۲۰ تا جنین شده که تا روز سوم ۸تا از جنینا ۸سلولی شدن و ۱۲ تاشون ۴سلولی مون ...

جدی؟😃😃😍 ؟

وای مرسی چه اطلاعاتت خوبه😅😚

حالا نظرت چیه؟ خوبه یا بده؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
@زینبی_بابا     زینبی جان من تو رویان پانکچر کردم بعد پانکچرم دیدم بالا برگه نوشته انداز ...

سلام عزیزم خوبی؟ بعد از دیفرلین هم پریود میشی گلم نگران نباش 

حتما خودت هم یاد آوری کن، تو سیکل پانکچر چرا اندازه نزدن؟