2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم و بابام نمیزارن اومدم خونه بابام

اگه فکر میکنی میشه قانعشون کرد یه مقاله تو اینترنت در مورد این موضوع پیدا کن و بهشون بگو بخونن 

الان دیگه گوشی جز از زندگی شده ، به قول دوستمون اگه اینطور بود اکثر بچه هایی که الان به دنیا میان باید مشکل دار باشن ولی ماشاالله از نسل ماها که خیلی باهوش ترن

عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم الهی بسلامتی گل پسرتو بعد نه ماه بغل بگیری.

ممنون سمر جون  انشاءالله به زودی انتقال بدی و با یه بتای عالی حسابی خوشحالمون کنی عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم نسبت ب من چه حسی داری روز نهم انتقالمه

سلام عزیزم انشاالله که شما هم مثبت میشین و یه مادر پر انرژی و خوشحال 

اون دوستمون که گفتم مثبت میشه چون از اول تو جریان درمانش بودم و انتقالمون با هم تو یه روز بود این حسو داشتم وگرنه از اینا نیستم که حس ششم قوی باشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اصفهان

بیا داستان زندگیموبشنو مشکل اولیه ما کم تحرکی اسپرم ک من دوبار تو تبریز پانکچر شدم ۳ بار انتقال دادم ک منفی بود بار ۳ روزای ۷ و ۱۲ لک دیدم ک دکترم گفت لانه گزینیه ولی منفی شددم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دیگه اونجا بود ک ناامید شدم و خودکشی کردم تا اینکه دکترمو عوض کردم گفت جنینت لانه گزینی کرده ولی مشکل ایمنی انعقادی داری بدنت جنین رو پس زده خلاصه ازمایش دادم ک عدد اپکام ۷ بود ۳ بار زجراورترین نوع لنفوسیت تراپی رو امتحان کردم ی هفته پیش ازمایش دادم دیروز جوابش اومد ک خدارو شکر بالای ۳۰ شده حالا پانکچر شدم و ۱۲ تا نی نی دارم منتظرم پریود بشم و برم تو سیکل انتقال 

دلم داره پر پر میزنه واسه تجربه حس مادرانه واسه حس ی نینی تو دلم دارم خیال پردازی میکنم واسه ۹ ماهی ک بچم تو دلمه پیشه قلبمه و من دارمش روز زایمانم و تصور میکنم ک مگه روزی بهترازاون روز هم هست تو رویاهای من ازالان دارم ب نینیم  نامه مینوسم از حس و حالم بهش میگم 

میدونم الان میگین دیوونه 😭

ممنون سمر جون   انشاءالله به زودی انتقال بدی و با یه بتای عالی حسابی خوشحالمون کنی عزیزم   ...

خیلی ازت ممنونم گلم الهی آمین. ایشالله روزی همه خانمهای منتظر🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
آستاره جون اگه تونستی از دکتر درمورد انتقال با سونو بپرس. من قبلا با رئیس بخش زنان حرف زدم میگفت دو ...

البته درستش میشه این

شانس تولد زنده با استفاده از انتقال جنین به روش لمس بالینی ۲۳ درصد بود و این شانس با استفاده از روش انتقال جنین هدایت شده بر پایه ی سونوگرافی بین ۳۳درصد تا ۲۸ درصد افزایش پیدا کرد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻