2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما ببخشید میدونم بی ادبیه اما خب سواله.  ماما ب من گفت نزدیکی مطلقا نداشته باش. اما خب امروز من تو رابطه ارضا شدم. دخول نداشتیم. حالا همش استرس شو دارم و دراز کشیدم. تا چند ساعت باید حواسم باشه؟

صلوات  
ممنونم عزیزم خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه💙

ممنونم عزیزم

انشاالله خدا برات معجزه کنه و هیچ مشکلی نباشه

راضی باش به رضای خدا 

اون صلاح و حکمت مارو بهتر میدونه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانوما ببخشید میدونم بی ادبیه اما خب سواله.  ماما ب من گفت نزدیکی مطلقا نداشته باش. اما خب امرو ...

تو چه مرحله ای هستی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پنج هفته رفتم سونو فقط ساک و یولک ساک دیده شد.  

اهان

خوب دیگه کاریه که شده دیگه فکر کردن بهش استرس بیهوده اس ولی دیگه حداقل سه ماهه اول رو تحمل کنید و نزدیکی نکنید تا انشاالله جای بچه سفت بشه

ممنونم. چند ساعتی استراحت کنم حالا؟ 

نمیدونم تجربه ندارم صبر کن بچه ها بیان کمکت کنند

"رها و معجزه" ی مهربونم؛ خیلی ممنونم که بیادم بودی..💙 تو این شرایط، بودن شما دوستای مجازی خیلی باع ...

پونه جان توكل كن به خدا، خودش هواي بنده هاشو داره نگران نباش گلم🌷 

نماز امام جواد خوندم ظهر، مخصوص اسمتو آوردم.

خدا بنده هاشو رها نميكنه عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پونه جون ميفهمم خيلي ناراحتي عزيزم اما توكلتو از دست نده بسپار به خدا خودش بهترينارو برات رقم ميزنه ...

خدا نکنه چیکاجون💙 ما که غیراز پناه بردن به خودش کاری ازمون بر نمیاد...خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه دوستم...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
پونه جان توكل كن به خدا، خودش هواي بنده هاشو داره نگران نباش گلم🌷  نماز امام جواد خوندم ظهر، ...

ممنونم خواهرجون💙

خیلی زنده باشی که تو نمازت به یادم بودی...

خدا بحق امام جواد حاجت دلتو بده...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...