2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
روز 7انتقالم لک دیدم روز 9خونریزی بعد جواب ازمایشم مثبت شد سمت چپ شکمم درد میکرد رفتم دکتر بعد چند ر ...

آخی عزیزم حق داری! اول مامان شدنت مبارک نگران نباش گلم انشالا میمونه 

حتما اصرارش یه دلیلی داره فقط به دلیل لکه بینی بچه سقط نمیشه ولی خدای نکرده عدم خونرسانی خطر داره

یعنی زنگ بزنم جواب میدن اخه؟ شماره ای داری که جواب این سوالارو بدن؟

۲۳۵۶۲۱۴۴

عزیزم این شماره کارشناسی رویان .من هر وقت سوالی داشته باشم با این شماره تماس میگیرم.اگر هم تهران نیستی قبلش کد ۰۲۱ رو بزن 

از صبح مشغول ولی طرفای دوازده زنگ بزنی راحت تر جواب میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره اتفاقا منم همین رو به شوهرم گفتم .واقعا لطف میکنن .فقط نگفتن که کجا باید مراجعه کنیم ؟ البته فک ...

فکر کنم گفت یک میلیون رو رایگان میدن بعد میفرستن بانک صادرات و ۱۰ تومن قرض الحسنه میدن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۲۳۵۶۲۱۴۴ عزیزم این شماره کارشناسی رویان .من هر وقت سوالی داشته باشم با این شماره تماس میگیرم.اگر هم ...

خدا خیرت بده ممنون😘😘

همش حس میکنم اشتباه زده تاریخ امپولارو

زنگ بزنم بپرسم فردا

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
فکر کنم گفت یک میلیون رو رایگان میدن بعد میفرستن بانک صادرات و ۱۰ تومن قرض الحسنه میدن 

مرسی گلم .فقط اطلاع داری که الان قابل اجراست یا ن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا خیرت بده ممنون😘😘 همش حس میکنم اشتباه زده تاریخ امپولارو زنگ بزنم بپرسم فردا

خواهش گلم .شماره واتساپ هم دارن .فکر کنم اگر عکس نسخه رو بفرستی چک بکنن .الان شماره رو ندارم حالا بعدا برات میفرستم

وااااااای خدایاشکرت انشاءالله نی نی گلی ها صحیح و سالم بیان بغلت عزیزم😍😍خیلی امیدوار شدم شما کدوم ...

ممنونم عزیزم از این همه حس قشنگت ، عزیزم من بیمارستان نیکان رفتم دکتر خودم تهرانی نژاد بود دکتر همسرم جنتی کلا هم ۴ تا جنین بیشتر واسم تشکیل نشد اولش خیلی نا امید شدم چون با توجه به شرایط زندگیم  این شانس اول و اخرم بود  گریدشون هم b و ab  بود حتی یه دونه a هم نداشتم اما بعد تصمیم گرفتم مثبت فکر کنم اینکه من با همینا  حتما مثبت میشم چون هایپر بودم انتقالم سه ماه بعد شد روز انتقال هم خودم تنها رفتم جنین هام چهار روزه بودن و جنین شناس این ریسک رو نکرد که بلاست بشه بعد از انتقال هم بعد از یه ساعت استراحت خودم نشستم پشت فرمون و اومدم خونه بجز داروهام که استرادیول و فموبرا و ا س ا و امپول و شیاف پروژسترون بود هیچ چیز اضافی نخوردم و غذا و خوراکی هم همه چیز خوردم چه سردی چه گرمی سه روز اول استراحت نسبی داشتم بعد به روال عادی زندگی برگشتم

به نظر من تو روال انتقال هیچ چیز بیشتر از ارامش و نداشتن استرس به ادم کمک نمی کنه

ببخشید طولانی شد 

مرسی گلم .فقط اطلاع داری که الان قابل اجراست یا ن ؟

فدات. نه فعلا چون من رفتم توی سایتشون فعلا چیزی از ثبت نام اینا ندیدم فکر کنم تازه میخواین راه بندازن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش گلم .شماره واتساپ هم دارن .فکر کنم اگر عکس نسخه رو بفرستی چک بکنن .الان شماره رو ندارم حالا بع ...

گلم هرزمان وقت کردی لطفا برام بفرست

ممنونت میشم

زنگ بزن همون قسمت دکتر مشایخی بگو میخوام با کارشناس حرف بزنم وصل می کنن برات

مرسی شوره جان

باورت میشه من اصلا نمیدونستم میشه تلفنی پرسید

چشم گلم حتما زنگ میزنم میپرسم که مطمئن بشم درست گفتن یا نه

فدات. نه فعلا چون من رفتم توی سایتشون فعلا چیزی از ثبت نام اینا ندیدم فکر کنم تازه میخواین راه بنداز ...

حالا خدا داند که کی اجرایی بشه

گلم هرزمان وقت کردی لطفا برام بفرست ممنونت میشم

۰۹۰۲۵۰۰۳۴۷۳ 

این شماره رو داخل پیج رویان گذاشتن گلم .پیام بده ولی ممکنه دیر جواب بدن