2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684382 پست
گونال را با hmg ميدن معمولا ، ذخيره ات بالا باشه ميگن كمتر بزني من روزي ٣٠٠ واحد گونال اف مي زدم فوق ...

کاش پارسال گونال بود! من هربار پانکچرم با بیشترین دوز پرگووریس فقط سه تا تخمک داشتم! البته ذخیرم کمه ولی شاید تاثیر اون بهتر بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی شنیدم ولی برا مهر ماه بهم نوبت دادن  من مشتاق از بس شلوغه بهم استرس وارد میشه بخاطر ه ...

برامطبش مهرماه نوبت دادن؟دکتر تهرانی مطبش خیلی شلوغه ولی زودتر نوبت میده کلی تومطب الاف میشی میخوای یسر مطب اونم برو تا مهرمیشه

یا رب العالمین
برامطبش مهرماه نوبت دادن؟دکتر تهرانی مطبش خیلی شلوغه ولی زودتر نوبت میده کلی تومطب الاف میشی میخوای ...

اره مهر نوبت داده 

کی نوبت میده؟

نمیدونم چرا اینقدر دیر نوبت داده

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
گونال را با hmg ميدن معمولا ، ذخيره ات بالا باشه ميگن كمتر بزني من روزي ٣٠٠ واحد گونال اف مي زدم فوق ...

من سینال ۱۵۰ واحد زدم دکتر اصلاamh نخواست همینجوری با سونو داروداد. دکتر دومی که رفتم amhنوشت ۳.۶۴بود

پرگوریس یه هفته  روزی ۱دونه داد سونو دوم  شدم برا ۳روز اخر روزی ۲تا گفت بزنم

یا رب العالمین
اره مهر نوبت داده  کی نوبت میده؟ نمیدونم چرا اینقدر دیر نوبت داده

منکه دفعه اول تلفنی گرفتم فکر کنم برا یه هفته بعد داد بعدش هم که پریودشدم زنگ میزدم هرکقت میخواستم نوبت میدادن زنگ بزن نهایت دوسه هفته دیگه نوبت میده تا مهر خیلیه.فوقش سونو میکنی اگه کیستی چیزی داری میفهمی تقویتی هم بگیر ازمایشا تا انجام بده مهرماه پریودشدی اماده باشی دیگه اگه میری پیش نقشینه ازمایش واینا داری دیگه

یا رب العالمین
کاش پارسال گونال بود! من هربار پانکچرم با بیشترین دوز پرگووریس فقط سه تا تخمک داشتم! البته ذخیرم کمه ...

پارسال كي ؟ پارسال تابستون كه گونال بود من سه بار پشت هم پانكچر كردم با گونال اف 

منکه دفعه اول تلفنی گرفتم فکر کنم برا یه هفته بعد داد بعدش هم که پریودشدم زنگ میزدم هرکقت میخواستم ن ...

دکتر نقشینه بیمارستان بهشتی هم میشینه نوبت گیرم اومد میرم اونجا پیشش بعد میرم مطب 

دکتر نقشینه بیمارستان بهشتی هم میشینه نوبت گیرم اومد میرم اونجا پیشش بعد میرم مطب 

اره اونجا زودتر نوبت گیرت میاد.اگه بری اونجافکر کنم بعدش که پریودشدی میتونی زودی نوبت بگیری بگی بیمار دکترم

یا رب العالمین

راستی میلاد هم هفته ای یروز میشینه زنگ بزن ببین ویزیت میکنه یانه . دکتر صالحی هم نوبت اخرمرداد میتونستم بگیرم برامطبش، زنگ زدم میلاد برا فرداش نوبت دادن

یا رب العالمین
اره اونجا زودتر نوبت گیرت میاد.اگه بری اونجافکر کنم بعدش که پریودشدی میتونی زودی نوبت بگیری بگی بیما ...

اره میخام همین کارو بکنم 

ولی اونجا هم خیلی بد نوبت  میدن 

راستی میلاد هم هفته ای یروز میشینه زنگ بزن ببین ویزیت میکنه یانه . دکتر صالحی هم نوبت اخرمرداد میتون ...

خانم نقشینه هفته ای یبار میشینه مطمئنی؟

راستی میلاد هم هفته ای یروز میشینه زنگ بزن ببین ویزیت میکنه یانه . دکتر صالحی هم نوبت اخرمرداد میتون ...

با چه شماره ای نوبت زدی؟شماره رو بهم بده