2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044394 بازدید | 684384 پست
من همین جا بچه ها بهم گفتن بخورم بعد همون ماه که رفتم از دکتر پرسیدم اونم گفت بخورم من تا روز انتقال ...

عزیزم ترشح دارین شما 

من امروز ترشح ابکی زیاد دارم ؟؟تا حالا اینجور نبودم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اینارا خودتون‌گرفتین یادکتر تجویز کرد؟ شوهرمن ایندفعه دکتر اسپیمن وماسل هرب وانرژکس گفت بخوره میتر ...

دکتر فقط اندروفرتی و کیوتن داد بقیه اش سرخود بود😄البته ازمایش نداد ببینیم بهتر شده یا نه

ولی از ۹تا تخمک ۷ تا جنین  گریدAشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزدلم وای من عاشق دوقلوام خدابرات حفظشون کنه زیرسایه حق انشاالله

ممنونم عزیزم😍انشاالله بزودی زود قسمت خودت 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 مبارک باشه خواهر 

مرسی عزیزدلم

انشاالله بزودی خبر مامان شدن خودت

عزیزم ترشح دارین شما  من امروز ترشح ابکی زیاد دارم ؟؟تا حالا اینجور نبودم

اره عزیزم من ازاول ترشحم زیاد بود نگران نباش یکی از علائم بارداری ترشح سفید بی بو هست ولی اگه خیلی نگرانی با مرکزت تماس بگیر بپرس 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مبارکت باشه مامان خانم 

مرسی عزیزم 

انشاالله بحق امام رضا قسمت همه منتظرا

عزیزم ترشح دارین شما  من امروز ترشح ابکی زیاد دارم ؟؟تا حالا اینجور نبودم

فکر کنم طبیعی منم دارم

عزیزم بستگی به نظر جنین شناس داره که ببینه جنینات قابلیت بلاست شدن داره یا نه

آره گلم میدونم به خاطر تعداد میگم شاید یه وقت قبول نکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره عزیزم من ازاول ترشحم زیاد بود نگران نباش یکی از علائم بارداری ترشح سفید بی بو هست ولی اگه خیلی ن ...

تیکر بذارید دیگه😍

مرسی عزیزم  انشاالله بحق امام رضا قسمت همه منتظرا

انشاالله دعا کن لطفا برای همه.منم تا یک سال و نیم پیش میومدپ اینجا و چتد بار انتقال و iui و .. داشتم .خدا بهم لطف کرد و معجزشو نشونم داد.انشاالله این حس خوب قسمت همه بشه

مرسی عزیزم  انشاالله به زودی قسمت خودت  شما رو هیچ وقت یادم نمیره اگه قابل باشم همیشه وا ...

شما مشکل اندومتر داشتید که دکترتون گفتند قرص ویاگرا استفاده کنی؟قرص ویاگرا خودش یا زیرمجمعش هم میشه چون الان دیگه خود ویاگرا گیرنمیاد سیدنافیل هم میشه؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
برم سونو قلب بعد 😁اخه هنوزم باورم نشده 😂

منم باورم نمیشه ولی حالا بذار دیگه😂😍