2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
الهی شکر عزیزم خیلی خیلی مبارکه انشالله بارداری بی استرسی رو بگذرونی

مرسی عزیزم 

انشاالله به زودی قسمت خودت 

شما رو هیچ وقت یادم نمیره اگه قابل باشم همیشه واست دعاا میکنم ولی مطمئنم به زودی مامان میشی چون واسه خواستت حسابی جنگیدی حتما برنده میشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب استرس انتقال تموم شد 

حالا استرس بارداری 

من از سه روز قبل از آزمایش تا روز ازمایش تهوع شدید داشتم از دیروز اصلا تهوع ندارم و حالم عادیه نگران شدم مگه با دو برابر شدن بتا تهوع بیشتر نمیشه ؟

بچه هاااااا من هفته ی بعد ۳ ماهم تموم میشه میخوام برم شمال یه ماه بمونم بنظرتون خطرناکه؟یا اگه رعایت ...

برو با خیال راحت.من 2بار رفتم ته دماوند و برگشتم  البته از دکترت بپرس اما من پرسیدم گفت موردی نداره اگر سفر هوایی داشتی باید نامه بگیری

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
۴بار

من دوبارپانکچر شدم ۲بار انتقال منفی جنین شناس میگه یبار دیگه پانکچر شو اگه نشد اهدایی.میگه پانکچر زیاد خوب نیس دارو وارد بدن میشه.ولی دلم راضی نمیشه میخوام تا نتیجه بگیرم انجام بدم.

به شما چیزی نگفتن؟

یا رب العالمین
ع زیزم،برای شما عمق رحم چک کردند؟ انتقال جنین با سونوگرافی انجام دادند؟

انتقالم باسونو بود ولی عمق رحم رو نمیدونم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خب استرس انتقال تموم شد  حالا استرس بارداری  من از سه روز قبل از آزمایش تا روز ازمایش ته ...

به به😂😂عزيزم از امروز به بعد هزاران علائم مختلف رو تجربه ميكني تهوع هم هيچ ربطي به بتا نداره يك روز هست يك روز نيست خيالت راحت

خداياشكرت....❤️ 
به به😂😂عزيزم از امروز به بعد هزاران علائم مختلف رو تجربه ميكني تهوع هم هيچ ربطي به بتا نداره يك رو ...

واقعا... مرسی عزیزم

شوهرم گفت  با این سرعت که شروع کردی باید فکر خرید دستگاه سونو باشم خخخ

واقعا... مرسی عزیزم شوهرم گفت  با این سرعت که شروع کردی باید فکر خرید دستگاه سونو باشم خخخ

من هنوزم به شوهرم ميگم خواستي كادو بخري دسنگاه سونو بخر بي زحمت🤕

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان گلم، من باید هیسترو بشم همزمان هم خراش، هیسترو چجوریه؟

عزیزم من هیسترو شدم عمل سختی نیست با بیهوشیه. 

داخل رحم و رو بررسی میکنن چسبندگی و پولیپ و قوس هر چی باشه برطرف میکنن همون موقع خراش هم میدن بعدش دو سه روز در حد پریودی درد داری

نیلداجون شماطول سرویکست درحال حاضر خوب هست زیر۳۰ دیگه تقریبا پرخطرحساب میشه استراحت داشته باش و کارخ ...

اره تو سونو نوشته حداقل طبیعی اما چون شنیدم از شکمی دقیق نیست و با واژینال 1 تا 2 میل کمترم هست واسه این استرس دارم رزیتا چون، واسم دعا کن تو این 3 هفته زیاد بشه ببینم باز چیز جدید برای استرس پیدا میکنم یا نه😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810