2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044079 بازدید | 684358 پست
نه عزيزم گويا هفته ١٤ قطع ميكنه دكتر، گفت فعلا بايد بخوري ولي استراديول رو گفت تا شنبه تدريجي قطعش ك ...

عزیزم الان چند هفته هستین که پرژسترون رو گفت قطع کنید؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم قرص ویاگرا چیه ؟؟؟

یه قرص هست که در اصل واسه اقایون هست 

ولی داخل انتقال کمک میکنه به خونرسانی رحم که باید واژینال استفاده میشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان چند هفته هستین که پرژسترون رو گفت قطع کنید؟؟

١٠ هفته هستم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون که جواب دادی عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه ❤❤

ان شاالله،مرسي عزيزم، همچنين ني ني شما رو😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام کسی میدونه کدوم داروخونه تو تهران استرادیول داره من استرادیولم داره تموم میشه هیچ جاهم نیست&nbs ...

سلام عزیزم، استرادیول ایرانی رو در جریان نیستم، ولی یکی از خانما می گفت استرادیول خارجی رو داروخانه دکتر مهدوی داره و شمارش این بود بپرس ببین دارن 02188032244

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزان، شب خوش من امروز بعد از ۱۴ تا تزریق آمپول بوسرلین رفتم مرکز  بهم گفتن باید روش سی ...

سلام عزیزم .خوب نگفتن علتش چیه ؟کدوم مرکزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یه قرص هست که در اصل واسه اقایون هست  ولی داخل انتقال کمک میکنه به خونرسانی رحم که باید واژینا ...

شما کدوم مرکز بودی عزیزم ؟راستی این مدت که موندی برای غذا چه کردی ؟از بیرون میگرفتی یا خودت درست میکردی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اين آزمايش ها رو هم دكترم گفت يكماه طول ميكشه جوابش. نكنه نوشته برام؟ دارم گيج ميزنم؟ توي نسخه ...

تو نسخه برای من نوشته بود cell free dna

پایینشم نوشته بود nipt

ازش بپرس حتما 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم، استرادیول ایرانی رو در جریان نیستم، ولی یکی از خانما می گفت استرادیول خارجی رو داروخانه ...

خیلی ممنون عزیزم فعلا شوهرم دو ورق ایرانی گرفت بعد برم ببینم خود مرکز بهم میده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
2810