2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044178 بازدید | 684362 پست
 عزیزمی😍😍قبل سونو. اب میوه خوردم ولی یکی ازقلها شیطون بود خیلی😀😂اصلا اجازع نداد ولی گف احتم ...

عززززيزم الهي كه صحيح و سالم باشن براي منم يهويي ديد پاهاش بازه گفت تا نبسته سريع جنسيتشو ببينم ممكنه بعدا نذاره😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام کسی میدونه کدوم داروخونه تو تهران استرادیول داره من استرادیولم داره تموم میشه هیچ جاهم نیست&nbs ...

توی مشهد هم یهو بعضی داروها نیست شد. من تا پنجشنبه ستروتاید میزدم. از شنبه دیگه نایاب شد بجاش ستروناکس دادن. 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خداروشکر حرکتشونو حس کردی عزیزم  ای جانم به سلامتی عزیزم گوارای وجودت این حس زیبا  وا ...

قربونت برم مهربونم گاهي يه تلنگري چيزي حس ميكنم مطمئنم حركت روده نيست مخصوصا حركت قل سمت راستم كه خلفي هستشو بيشتر از چپ حس ميكنم اما ديشب اصرار داشتن كه نه حركت رودست و ميخنديدن😒😒اصلا حركت رودست به تو چه😏😏😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم منم هفته های اول زیر دلم گرفتگی داشتم فکر نمیکنم به خاطر عفونت باشه حتی 2 بار ترشح سبز دیدم رف ...

اخه من ترشح سبز دارم رفتم ماما معاینه کرد سفالکسین ۵۰۰ داد. اره زیر شکمم میگیره یهو تیر میکشه هی میترسم. 

صلوات  
من خیلی راجع به سلفری سرچ کردم دیدم همین آزمایش غربالگریه اما با دقت 99% و جنسیت جنین رو 99% میگه و ...

ممنون عزيزم از توضيحاتت، يكم خيالم راحتتر شد. خوب شد گفتي، فردا پس به دكترم ميگم شايد بگه فقط سلفري بدم منم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من شياف داشتم و دارم عزيزم ولي مقعدي استفاده ميكنم

چيكا جون شما آمپول پرولوتون ميزني؟ خارجيش گير نمياد نميدونم ايراني بگيرم يا نه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قربونت برم مهربونم گاهي يه تلنگري چيزي حس ميكنم مطمئنم حركت روده نيست مخصوصا حركت قل سمت راستم كه خل ...

ای جوووونم حتما حرکتشه حس مادری قوی تر از هرچیزیه شک نکن 

والا تو کاری رو که ازت خواستمو انجام بده ما نینی داریم زورمون زیاده اینا نمیدونن که مخصوصا تو که الان خودت 3 نفری😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخه من ترشح سبز دارم رفتم ماما معاینه کرد سفالکسین ۵۰۰ داد. اره زیر شکمم میگیره یهو تیر میکشه هی میت ...

اون تیر کشیدنا طبیعیه عزیزم رحم داره بزرگ میشه واسه اونه 

من ترشح زرد دارم اونم زیاد والا سفالکسینم زیادش خوب نیس میخوای دوباره پیش یه دکتر ویزیت شو ترشحات تو بارداری خیلی زیاد میشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️