2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043965 بازدید | 684353 پست
همسرم تو خونه واسم میزد  از قبل بلد نبود توی انتقال قبلیم یاد گرفت آمپولامو خودش میزد  پ ...

منم سه روزه اول کامل استراحت بودم فقط یه امپول پروژسترون داشتم پایین هتل میرفتم تزریق میکردم. پروژسترونای قبل از انتقال و روزای بعد رو مامانم میزد ولی اینبار همسرم تصمیم گرفته آموزش ببینه که برام بزنه.

منم پروژسترون ۸صبح و آنوکسا ۶عصر میزدم. 

ولی روز چهارم برگشتم. دو ساعت تهران تا کاشان جاده خیلی خراب بود ولی کاشان به اصفهان خیلی عالی بود بدون تکون. اینبار تهران بیشتر می مونم.

حتما به دکترم درمورد بلاست یا دو مرحله ای میگم مطمئن نیستم دو مرحله ای رو قبول کنه.

بنظرت موقع برگشت بیام پایین و یکمی راه برم؟ دفعه پیش هر یک ساعت و نیم اینکارو میکردم.

من تو فکرم بجای هواپیما دو سه روز تهران بیشتر بمونم. نظرت چیه؟

تمام کارایی که انجام دادی رو کردم فقط میوه هایی که خوردی رو نخوردم. پرتقال میترسیدم بخورم. آناناس و به و توت فرنگی هم نمیدونستم.

ولی آلوورا میخوردم. میوه هام گیلاس و سیب بود

و پرگمام نداشتم

مهمتر از همه جنینام بلاست نبود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همه چي خوردم و هيچ رژيمي نداستم بعد انتقال فقط جگر را شنيدم بخاطر نوع ويتامين A اي كه داره نبايد ...

سیلویا جان آل ارژنین چه تاثیری تو مثبت شدن انتقال جنین داره؟

😍😍خدایا شکرت
عزیزم الانم پیش دکترعبدالهیان میرین؟؟کاش بیرون مطب داشت،باتندتندویزیت شدن ادم نمیتونه درست بادکترصحب ...

من الان تحت دکتر عبداللهیان هستم برای آندومترم ولی انتقال جنین رو تو مام با دکتر علیرضایی انجام میدم

الان همه دکترا اینجوری هستن من خیلی جاها رفتم ظهیری رو که اصلا نمیشه دید فقط یه سونو سریع و باید دنبالش بدوویی

ولی عبداللهیان بگی دکتر صحبت دارم سوال دارم وایمیسه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
همسرم تو خونه واسم میزد  از قبل بلد نبود توی انتقال قبلیم یاد گرفت آمپولامو خودش میزد  پ ...

عزیزم دکترتون گفتن یکی صبح یکی شب پروژسترون بزنید؟؟همیشه ب من میگن دوتاشوتویه سرنگ یبارتزریق کنید،بعدچندروزدردناک وگلوله میشدباسنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم .ممنون .اره دفعه دوم خون قهوه ای داشتم و نسبت به اولی کمتر بود .سونو که شدم بچه خوب بود ج ...

آرزو جان تیکر نداری یادم نیست چند هفته ای.ولی نگران نباش.والا برای منم همینه لک و خون دست از سرم برنمیداره.دیگه رسما دیوونه شدم.ولی وقتی نی نی سالمه و جفت هم بالا رفته نگران نباش عزیزم.خدا حافظش هست.به خودت استرس نده.دکتر هم هر موقع دیدی واجبه برو

حتما ممنون عبداللهی یا مهرافزا کدوم؟خودم میتونم انتخاب کنم پزشکمو تو مرکز؟

بله خودت میتونی انتخاب کنی

من پیش مهرافزا نرفتم ولی عبداللهیان رو پیشنهاد میدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی خیلی ممنون عزیزم عبداللهی رو تو مرکز برم پیشش یا مطب؟اگه مرکز برم میتونم خودم انتخاب کنم ایشون ...

دکتر عبداللهیان پزشک ثابت مرکز هست 

هر روز بعدظهرا مرکز هست مطب نداره

خودش ویزیت میکنه پزشک جایگزین نداره

بله خودتون حق انتخاب دارین 

من الان تحت دکتر عبداللهیان هستم برای آندومترم ولی انتقال جنین رو تو مام با دکتر علیرضایی انجام میدم ...

اره افرین دقیقاظهیری همینجوریه،من جاریم ،۱۰سال پیش رفت پیشش اولین انتقالش گرفت،اینقدتعریف میکردازش،مثل اینکه قدیماخیلی کارش خوب بوده،الان شماساکن رشتین پس درسته؟رفتوامدخیلی سخته من اخرین انتقالم تهران میرفتم تحت نظردکتررزاقی بودم اماانتقالم رشت بودبه معنی واقعی پدرم دراومد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم دکتر شرکت چه روزایی تو الزهرا هستن؟چجوری میتونم نوبت بگیرم؟مطبش دیرنوبت میدن درسته؟

سلام عزیزم

اره مطبش برای چند ماه ایند نوبت میده. فقطم حضوری باید بری. 

از اسفند تا خرداد کلینیک صبح الزهرا تعطیل بود. حتما فردا تماس میگیرم ببینم باز شده یا نه. فکر نمیکنم باز بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگه بخوام براشوهرمم ازمایشا رابنویسه خودش باید بیاد یا خودم برم کافیه؟

چه آزمایشایی؟

اگه منظورت ایمنی و انعقادیه که کلا برای مرد نمی نویسن.

اگه برای خودت آپکا نوشتن، روز ازمایش باید همسرت باهات باشه چون برای این یه دونه فاکتور از همسرت خون می گیرن. ولی بقیه آزمایشا نیازی به حضور همسرت نیست

اره افرین دقیقاظهیری همینجوریه،من جاریم ،۱۰سال پیش رفت پیشش اولین انتقالش گرفت،اینقدتعریف میکردازش،م ...

اره ساکن رشتم

واقعا سخته رفت و آمد

انشالله که به زودی هممون ازین همه تنش راحت شیم

من خودم تنبلی تخمدان دارم همسرمم این آزمایششه دکتر گفت میکرو کن بنظرتون میکرو کنم یا همسرم با دارو ب ...

سلام به همگی

تجربه خودمو مینویسم شاید مفید باشه کسی مثل من علاف نشه....

من مطب خصوصی میرفتم برای همسرم فقط یه آزمایش اسپرم دادن که تو آزمایشگاه دانش انجام داد و کاملا سالم بود و این شد که سه سال تمام فقط روی خودم کار کردن از عکس رنگی و سونو هیسترو تا هزارتا داروی الکی....تا بالاخره یادشون افتاد بهم بگن برو آزمایشگاه مراکز ناباروری مثل ابن سینا و اونجا تازه فهمیدیم مشکل از dfi بالای همسرمه.بعد از ۴ سال علافی و البته یه میکرو ناموفق.

پس فقط آزمایشگاه مراکز ناباروری مراجعه کنید لطفا و آزمایشهای تخصصی اسپرم انجام بدین.

منم سه روزه اول کامل استراحت بودم فقط یه امپول پروژسترون داشتم پایین هتل میرفتم تزریق میکردم. پروژست ...

و روحیه ام خیلی بد بود

2810