2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
سلام عزیزم . خوبیم شکر . شما چطورین؟ گل پسری خوبه ؟ پسر منم رو شونه ام که هست خیلی بهتر گردنشو نگه م ...

خوبم قربونت، پسرمم خوبه خداروشکر

روی شونه دیگه نیازی نیست بگیریش؟ من حتما باید بگیرمش چون یهو به عقب میره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم یه مدت تحت نظر ظهیری بودم واقعا همه اینارو تجربه کردم خواهرانه بهت بگم دکترت رو عوض کن تو ...

عزیزم الانم پیش دکترعبدالهیان میرین؟؟کاش بیرون مطب داشت،باتندتندویزیت شدن ادم نمیتونه درست بادکترصحبت کنه هی میرن این اتاق واون اتاق،بیشتردستیارشومیبینیم تادکتر

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام شادن جون خوبی عزیزم گل پسرت خوبه ماهم خوبیم اره پسرم دیگه تقریبا خوب گردن میگیره .

خوبیم عزیزم ممنون 

خداروشکر، پسر من نه هنوز، فقط روی شونم کمی میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکترطهماسبی ودکترمهدی پورمن شنیدم خوبن ولی نوبت قبلی بایدبگیری

منم تعریف دکتر مهدی پور شنیدم کاشکی انومالی رو میرفتم پیشش خیلی پشیمونم  رفتم پیش ناهیذ کرامت🥺میترسم برا سلامت جنین هم دقیق نباشه

عزیزم🥰🥰🥰 الهی شکر الهی شکر خیلی خوشحالم کردی، یه دونه نی نی داری یا دوتا؟😍 دو مرحله ای خیلی خو ...

سلامت باشی عزیزم،،دوتا انتقال دادن روزی که رفتم جواب ازمایش بردم گفتن باید سونو بشی که گفت یه ساک تشکیل شده ولی جنین دیده نشد شنبه میخام برم واسه دیدن جنین انشالله،،اره خداروشکر دومرحله ای عالیه،،،فقط شادن جون تو مرحله دوم جنین حتما باید پنج روزه بشه که انتقال بدن،،اخه به من کیفیتش رو نگفت دکتر فقط گفت ازدوتا یکیش خیلی خوب رشد کرده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم الانم پیش دکترعبدالهیان میرین؟؟کاش بیرون مطب داشت،باتندتندویزیت شدن ادم نمیتونه درست بادکترصحب ...

من تعریف دکتری صدری روخیلی شنیدم،شمافک میکنم تحقیق کردین خوب،چیزیدرموردش نشنیدین؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیز دلم خوبی؟چه خبرا؟نی نی خوبه؟آرزو جون تو باز خونریزی کردی؟نگفتن دلیلش چیه؟

سلام عزیزم .ممنون .اره دفعه دوم خون قهوه ای داشتم و نسبت به اولی کمتر بود .سونو که شدم بچه خوب بود جفت هم بالا رفته .به دکتر گفتم الان که جفت بالا رفته چرا خونریزی داشتم پس با اینکه استراحت مطلقم گفت شاید تا ماه ۹ همینطوری باشی ولی دیگه خون نمیبینی .واسه همین انوکسا رو کلا قطع کرد به جاش روزی یه آسپرین میخورم و هر روز شیاف و هر هفته آمپول پرولوتون تا ببینم خدا چی میخواد.خودمم واقعا الان نمیدونم دلیل لک های الانم چیه وقتی جفت بالا رفته دکترمم قانعم نکرد متاسفانه. فعلا که باید استراحت باشم مگر اینکه ویزیت دکترم باشه که مجبورم یک طبقه با پله بالا پایین برم با اینکه اونم قدغن کرده برام 😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلامت باشی عزیزم،،دوتا انتقال دادن روزی که رفتم جواب ازمایش بردم گفتن باید سونو بشی که گفت یه ساک تش ...

مبارکت باشه دختر خوب، انشاالله که بارداریه خوبی داشته باشی😘

به من که کلا کیفیتشون رو نگفتن چه سه روزه چه پنج روزه، ولی فکر کنم دو روز بعد باید بلاست شده باشن چون سریای قبل که منفی میشدم میگفتن تا مورولا رشد کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810