2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044113 بازدید | 684360 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خبره 1500 همون سونو عادیه دیگه فقط یه سری جزئیات ریزم میگه که تو سونو معمولی خوب اونارو نمیگن من ...

آره این مام کلا همه چیش گرونه لعنتی یکم خیالم که راحت بشه دکترمو عوض میکنم.نیلدا شوهر منم مثل شوهر تو .عاشق دختره.اون شب خواب دیده بوده یه نوزاد دختر تو بغلشه صبح که بلند شده بود یه حالی بود کلا.من خودم طبق خوانواده ها و  ژنی که داریم میگم پسره اما ته دلم منم عاشق دخترم.اما این نیست که پسر باشه وا برم و ناراحت بشم.من برای داشتن این فسقلی خیلی بلاها کشیدم و خیلی راه و اومدم واقعا بودنش برام مهمه هر چی که باشه در نهایت  احساساتی شدم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من مرکز مهر میکرو کردم عزیزم اما چون آندومتریوز داشتم و همسرم مورفولوژی صفر بود از 17 تا تخمک فقط 3 ...

من الان آزمایش همسرم گذاشتم تو همین تاپیک چندتا پست بالاتر یه نگاه می‌کنید لطفا؟بنظرتون ممکنه مثل شما جنین خوب تشکیل نشه؟

الهی شکر خدا برات نگهش داره نی نی نازو

من خودم تنبلی تخمدان دارم همسرمم این آزمایششه دکتر گفت میکرو کن بنظرتون میکرو کنم یا همسرم با دارو ب ...

عزیزم این آزمایش و مرکز ناباروری انجام داده؟ 

منم همسرم آشتیانی آزمایش داد همه چی عالی بود اما رفتیم مهر و ابن سینا آزمایش دادیم مورفولوژی صفر اوضاع حرکت داغون نمیخوام ناامیدت کنم بخدا اما اینا چون با کامپیوتر میشمرن عددا دقیق نیست اما تو مراکز ناباروری با چشم میشمرن

چند وقته اقدامی؟ چیکارا کردی تا الان؟ دکترت کیه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم خوبی کوچولوت خوبه انشاالله؟ ممنونم لطف داری😍 وااای یعنی میشه تا روز ۵۰ دلپیچش خوبشه!!! ...

شکرخدا ما خوبیم . اصلا حدود ۴۰ تا ۵۰ روزگی یه بچه دیگه میشن 🤣 انقدر که تغییراتشون زیاده . رفلاکس رو مطمئنید ؟ حتما رو سطح شیبدار بزارش . فکر کنم شما ساکن بابل هستید البته اونجا چندتا پزشک خوب اطفال هست ولی من تو ساری دکتر جهانبخش رو بهت معرفی میکنم خودم تازه تونستم وقت بگیرم و ببرمش ولی خیلی راضی بودم خیلی به روز هست و داروهای خوبی تجویز میکنه

عزیزم این آزمایش و مرکز ناباروری انجام داده؟  منم همسرم آشتیانی آزمایش داد همه چی عالی بود اما ...

نه عزیزم آزمایشگاه انجام داده

دکتر ظهیری هیچ کاری فقط بهم گفته میکرو کن

موندم برم مهر یا الزهرا 

حدود ۶ یا ۷ ساله ولی خیلی پیگیر نبودم مثلا چندماه میرفتم بعد ول میکردم باز الان دیگه گفتم  کمر همت ببندم بیفتم دنبالش 

آره این مام کلا همه چیش گرونه لعنتی یکم خیالم که راحت بشه دکترمو عوض میکنم.نیلدا شوهر منم مثل شوهر ت ...

قربونت برم منم اشک تو چشام جمع شد بخدا با نوشتت

میدونم عزیزدلم انقد که سختی کشیدیم هممون ذره ای جنسیت برامون مهم نیست ایشالله فقط نینیامون سالم بلشن همین بسه برامون

اره بابا فدای یه تار موی نینیت این پولا ادم حاضره براشون همه داراییشو بده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@bopo     @faribakhanoomi     @لی_لا1     سلام دوستای عزیزم، خ ...

سلام عزیزم . خوبیم شکر . شما چطورین؟ گل پسری خوبه ؟ پسر منم رو شونه ام که هست خیلی بهتر گردنشو نگه میداره 

نه عزیزم آزمایشگاه انجام داده دکتر ظهیری هیچ کاری فقط بهم گفته میکرو کن موندم برم مهر یا الز ...

منم دکتر اول ظهیری بود اما اصلا ازش راضی نبودم خیلی اتفاقا تو سیکل پانکچر برام افتاد حتی من بهش گفتم من آندومتریوز دارم گفت من هیچی نمیبینم 

خوب الزهرا دولتیه هزینه هات خیلی کمتر میشه نسبت به مهر من برام پارسال با داروها 15 تومن تموم شد اما الزهرا شنیدم نهایت میشه 8 تومن 

آزمایش شوهرتون خیلی بد نیست اما خوب به نظر منم وقتتو با iui و هورمون تراپی هدر نده 

عدد ذخیرت چنده؟؟ 

عزیزم دردشو میتونم تا صبح تحمل کنم فقط میترسم هایپری باشه و خطر داشته باشه شکمم باد کرده و درد دار ...

سلام عزیزم رفتی دکتر ؟؟

بهتری؟؟

خ تو فکرت بودم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
منم دکتر اول ظهیری بود اما اصلا ازش راضی نبودم خیلی اتفاقا تو سیکل پانکچر برام افتاد حتی من بهش گفتم ...

خیلی وقته آزمایش ذخیره ندادم شاید یک سال پیش اصلا یادم نمیاد متاسفانه تازه شروع کردم سیکل رو بنظرتون برم مهر یا الزهرا؟

یا اصلا قبلش برم ارولوژ برای همسرم بعد بریم برای میکرو؟