2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044143 بازدید | 684362 پست
سلام عزیزم حالت چطوره؟کاراتو انجام دادی به امید خدا؟

سلام بارانا جون خوبی عزیزم؟ 

منم الان چند روزه همش سردرد دارم و فعلا  دارم تحمل میکنم

اره عزیزدلم دیروز رفتم ان تی خداروشکر همه چیز خوب بود و مشکلی نبود بعدم رفتم سلفری دادم که گفتن جوابش 29 تیر میاد دیگه ویزیت بعدیم میشه 1 ماه دیگه

طول سرویکسم فقط کم بود که اونم فعلا استراحت مطلق میکنم تا ببینم چی میشه

تو کی نوبت داری واسه ان تی؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بارانا جون خوبی عزیزم؟  منم الان چند روزه همش سردرد دارم و فعلا  دارم تحمل میکنم ار ...

سلام به رو ماهت.خداروشکر که ان تی خوب بود.نگفت نی نی چی میتونه باشه؟  من خوبیم شک برانگیزه  هیچ علائمی ندارم به ندا گفتم خودم شدم همش نگرانم یه چیزی نشده باشه بی علائم شدم.هزینه غربالگری و سلفری چقدر شد عزیزم.ایشالله 29تیر میای خبر خوب میدی بهمون.من17تیر باید برم غربالگری رو

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم چیزهای گرمیجات نخوردی....هوا گرمه من اصلا نمیتونم گرمی بخورم

خیلی زیاد نه فقط موز و خرما و انبه این چیزا میخوردم 

صبحانه قبل انتقال هم عسل و گردو یا شیره میخوردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی از توضیحات کاملت عزیزم ،انشالله تا آخر هم همه چی به خوبی پیش میره ،فقط یه سوال میدونی که ایمنی ...

آپکا مشکل داشتم

آنتی تی پو و یه انتی دیگه بود که مربوط به تیروئید بود 

و سی دی 56

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام به رو ماهت.خداروشکر که ان تی خوب بود.نگفت نی نی چی میتونه باشه؟   من خوبیم شک برانگیزه &n ...

منم بخدا شک میکنم همش به خودم نگران نباش عزیزم همه همینجوریم باورکن باید خداروشکر کنیم که حاملگی آرومی رو داریم میگذرونیم

والا خواب بود هرچی به شکمم ضربه زد بیدار نشد خوابالوی مامان اما مامانم میگه چون ضربان قلبش بالاست احتمالا دختره نمیدونم والا، ضربانش دیروز 163 بود حالا تو جواب سلفری 100درصد مشخص میشه

سونو ان تی شد 300 و سلفری شد 3700

دیگه  ذره ای نگران سلامت بچم نیستم چون ایمان دارم که حالش خوبه بارانا جون، فقط میخوام ازین لحظه ها لذت ببرم

خوب توام 10 روز دیگه میری چیزی نمونده انقد حس خوبی داشت دیدنش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم .خوبی؟؟؟اره الان ۳ هفته است 😔😔😔آمپول برای جلوگیری از زایمان زودرس.خودت چطوری ؟؟؟کوچولو ...

نگران نباش عزیزم ان شاءالله که چیزی نمیشه و کوچولوی نازتو صحیح و سالم بغل میکنی💗💗

منم بد نیستم فقط شکمم کوچولوعه نگرانم 🙄😔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم اگه خیلی درد داری برو دکتر سونو شو، منم قبلا بعد از پانکچر درد داشتم و شکمم بزرگ شده بود، رفتم ...

عزیزم زنگ زدم کلینیک . گفت اگه احابت مزاج داری و تهوع نداری طبیعیه. دردش قابل تحمله. شما تهوع داشتین؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بله عزیزم که میشه همون سل فری  دیروز اونم انجام دادم که ارسال شد برای آزمایشگاه دنا تهران حالا ...

کدوم آزمایشگاه دادی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم زنگ زدم کلینیک . گفت اگه احابت مزاج داری و تهوع نداری طبیعیه. دردش قابل تحمله. شما تهوع داشتین ...

مرکز ما گفتن دور شکمو اندازه بگیر اگه داره بزرگ میشه بیا بیمارستان یا اگه علایم کم نمیشه وتشدید میشه

یا رب العالمین

[QUOTE=196721510]نگران نباش عزیزم ان شاءالله که چیزی نمیشه و کوچولوی نازتو صحیح و سالم بغل میکنی💗💗 منم بد نیستم 

منم وقتی سونو میرم و چک میکنم ببینم وزنش و قدش باید تو اون هفته چقد باشه .وقتی تو رنج هست دیگه نگرانی نداره عزیزم 

جدولش رو از تو نت سرچ کن داره .الکی به خودت استرس نده و با کسی مقایسه نکن .بارداری اول شکم مثل بقیه اونایی که بارداری دوم به بعدشون هست بزرگ نمیشه .بچه سالم باشه کافیه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
منم بخدا شک میکنم همش به خودم نگران نباش عزیزم همه همینجوریم باورکن باید خداروشکر کنیم که حاملگی آرو ...

ان تی رو کجا رفتی؟چه خوب بوده قیمتش مام فکر کنم رو 1.500باشه.از اینکه میبینم با ایمانی واقعا لذت میبرم عزیزم.حتما که همینطوره و منم شک ندارم حالش خوبه خداروشکر.آره منم دل تو دلم نیست که شکل ماهشو دوباره ببینم به خدا.منم شنیده بودم ضربان قلب بالا میگن دختره.  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
[QUOTE=196721510]نگران نباش عزیزم ان شاءالله که چیزی نمیشه و کوچولوی نازتو صحیح و سالم بغل میکنی💗💗 ...

سلام عزیز دلم خوبی؟چه خبرا؟نی نی خوبه؟آرزو جون تو باز خونریزی کردی؟نگفتن دلیلش چیه؟

مرکز ما گفتن دور شکمو اندازه بگیر اگه داره بزرگ میشه بیا بیمارستان یا اگه علایم کم نمیشه وتشدید میشه

اگه خودم برم سونو چطوره؟ چون این کلینیک که اصلا جواب منو نمیدن. رفتم چی بگم؟ دور نافم متورم هست و درد داره. شکمم بزرگ و سفت شده مخصوصا شبا.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود